Selecteer een pagina

MORENO

MORENO – JE KOMT NIET VAN ME AF

(7 juni 2024) Met ‘Je Komt Niet Van Me Af’ presenteert Moreno zijn tweede single.

Moreno, geboren op 13 januari te Oosterhout,  wist al heel jong wat hij wilde gaan doen namelijk zingen. Hij gebruikte de schoolbankjes niet alleen om aan te zitten maar zeker ook als podium.

Dit vaak tot grote frustratie van zijn juffen, Natuurlijk had hij de hoofdrol in de kleuter musical en later in Gr 8 in de eind musical.

Overal waar hij kwam pakte hij zo klein als hij was de microfoon. Duetten met Willem Barth, John de Bever en Ferry de Lits, Hij deed het gewoon.

Hij was de jongste artiest ooit op Oosterhout Live en met zijn 12 jaar stond hij te stralen op dat hele grote podium, Presentator Nick Nielsen was verrast.

Moreno is dus al sinds zijn jonge jaren actief met muziek bezig.

Naast zijn huidige baan wordt hij nu al geregeld geboekt op bruiloften feesten en in verschillende cafeetjes en evenementen.

21 juli 2023 kwam zijn eerste single uit genaamd Verliefd op jou (Amore, Amore, Amore). Het nummer is origineel van Jo Vally, In studio van Randy Watzeels is dit nummer omgetoverd tot een nieuw fris nummer.

Moreno had de smaak te pakken na zijn eerste studio ervaring en wilde dit keer dan ook een ‘’echt’’ eigen nummer. Hij kwam in contact met Quincy Wilson, Quincy Wilson had een idee voor een plaat klaar liggen. Deze plaat viel bij Moreno dan ook gelijk in de smaak. Moreno werkte de tekst uit tot een volwaardig nummer. Op 6-6-2024 is het dan zover en komt Moreno zijn tweede single uit genaamd: Je komt niet van me af.

Met zijn altijd goede humeur en energieke uitstraling maakt hij er altijd een feest van.

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

Meer info over mijn diensten?