Selecteer een pagina

NELIS HEESBEEN

NELIS HEESBEEN – GOOI JIJ JE SLEUTEL NU MAAR WEG

(28 april 2017) Na jaren stilte wist de Zaltbommelse zanger Nelis Heesbeen onlangs een dikke hit te scoren met “Ga Jij Maar Weg, Lazer Maar Op”. Met deze single speelde Nelis zich weer helemaal terug in de kijker en de agenda stroomde weer vol met optredens. Inmiddels is het tijd voor een opvolger, getiteld “Gooi Jij Je Sleutel Nu Maar Weg”. Hiervoor dook Nelis de studio in met het succesvolle producersteam Sonic Solution met een ijzersterke meezinger. “De druk was hoog, want we wilden met een minstens zo sterke plaat komen als de vorige single. Ik heb “Gooi Jij Je Sleutel Nu Maar Weg” inmiddels een paar keer gezongen tijdens recente optredens, en het dak ging er meteen weer af. Het liedje is geschreven door niemand minder dan Jack van Raamsdonk, en ik denk dat we een kneiter in handen hebben” aldus Nelis Heesbeen over zijn nieuwe single.

In de bijbehorende videoclip is wederom Nelis’ neef Henk Damen te zien, en zien we Nelis in actie op de bühne. Ook hier wordt het enthousiasme van het publiek in beeld gebracht. Al met al zijn de verwachtingen wederom hooggespannen rondom de nieuwe single van Nelis Heesbeen “Gooi Jij Je Sleutel Nu Maar Weg”

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion
DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

NELIS HEESBEEN – GA MAAR WEG, LAZER MAAR OP

(14 oktober 2016) Het was jaren stil rondom de Zaltbommelse zanger Nelis Heesbeen. In 2004 verscheen zijn eerste album “Het Leven Is Te Mooi” en zijn tweede album “Dans Met Mij” verscheen in 2006, en er verschenen singles zoals “La Luna Amore”, “Dans Met Mij” (geschreven door de zanger Antonio Holsken) en “Meisjes Overal Meisjes”. Na de release van de single “Jiju Hebt Het Helemaal” volgde een rustige periode. 
Dankzij de hulp van zijn achterneef Henk Damen kwam Nelis onlangs in contact met de topproducer Frank Verkooyen, en het artiestenbloed kroop weer waar het niet gaan kon. Ze besloten een nieuwe single te maken met het hitgevoelige “Ga Nu Maar Weg, Lazer Maar Op” als resultaat. Het betreft hier een kraker van jewelste. De single verschijnt via Hit It! Music en de verwachting is dat Nederland binnenkort luidkeels zal meezingen met de nieuwe hit van Nelis Heesbeen. Een bijpassende videoclip, waarin ook Nelis Heesbeens beroemde neef Henk Damen te zien is, draait inmiddels volop op de clipkanalen.

Meer info over mijn diensten?