Selecteer een pagina

NELIS LEEMAN

NELIS LEEMAN – WIE DENK JIJ WEL WIE IK BEN 

(4 maart 2016) In een korte tijd 200.000 views op YouTube, ruim 50.000 plays op Spotify; we kunnen hiermee spreken van een HIT voor Nelis Leeman “Wie Denk Jij Wel Wie Ik Ben (Hou Van Mij)”. Dat dit ook anderen is opgevallen bewijst dat er nu coverversies opduiken van deze kneiter. Dat betekent dat het gewoon een fantastisch goed liedje is. Even een stukje geschiedenis: een jaar of 8 geleden verscheen dit liedje al op de markt in ballad vorm. Het leek Nelis een goed idee om dit “vergeten” liedje in een nieuw jasje te steken met een compleet nieuw arrangement. Het bleek een schot in de roos, en de populariteit van “Wie Denk Jij Wel Wie Ik Ben (Hou Van Mij)” breidde zich als een olievlek uit over Nederland.

Binnen Brabant is (DJ) Nelis in de buurt van zijn woonplaats Made al een bekend gezicht en herkenbare stem door de microfoon. Als opkomend Party-DJ is hij druk bezig om nu ook buiten de omgeving van Breda mensen te laten zien wat een gezellige avond is. In 2012 heeft Nelis zijn werkterrein verder uitgebreid buiten de eeuwige draaitafel. Het nummer “Schudden”, uitgebracht in samenwerking met plaatsgenoot Arjon Oostrom, welke uitgroeide tot een enorme hit. In 2013 won Nelis al de Vakjuryprijs tijdens een DJ Contest in De Après Skihut in Rotterdam. Onlangs heeft Nelis de prijs ‘POPULAIRSTE OPKOMENDE PARTY DJ’ uitgereikt gekregen op de Party Awards 2015.

Momenteel kun je geen kroeg in Nederland binnenkomen of je hoort Nelis Leeman met “Wie Denk Je Wel Wie Ik Ben (Hou Van Mij)” voorbij komen.

Nu wordt het tijd dat de rest van Nederland kennis maakt met de hit van Nelis Leeman, de enige ORIGINELE HIT-VERSIE!

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

Meer info over mijn diensten?