Selecteer een pagina

OLLI OBERHAUSEN

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

OLLI OBERHAUSEN – DOE MIJ ER MAAR TWEE

(26 april 2024) Na het succes van zijn versie van ‘Engelbewaarder’ en de opvolger ‘Zjweet Karolien’ is Olli Oberhausen niet meer weg te denken uit het feestcircuit. Nu presenteert Olli Oberhausen weer een nieuwe knaller van jewelste; ‘Doe Mij Er Maar Twee’. Met zijn knotsgekke verschijning en accent weet Olli Oberhausen hier een heerlijke zomerse feestplaat van te maken die tevens erg radiovriendelijk is.

Hiermee heeft Olli een potientiele kraker in handen. Een bijpassende videoclip is beschikbaar.

 

OLLI OBERHAUSEN – ZJWEET KAROLIEN

(17 november 2023) Na het succes van zijn versie van ‘Engelbewaarder’ presenteert Olli Oberhausen weer een nieuwe knaller van jewelste; ‘Zjweet Karolien’. Met zijn knotsgekke verschijning en accent weet Olli Oberhausen hier een zeer hilarische plaat van te maken met een vleug Oktoberfest, Bierfest, Schlager en Ballermann.

Hiermee heeft Olli een potientiele kraker in handen voor de komende feest periode.

 

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion
DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

OLLI OBERHAUSEN – ENGELBEWAARDER (DJ KICKEN FREESTYLE REMIX)

(22 september 2023) De TikTok hit van Olli Oberhausen ‘Engelbewaarder (DJ Kicken Remix) is nu door DJ Kicken in een knallende Freestyle mix  gegoten! Deze mag niet onbreken op feestjes en festivals!

 

OLLI OBERHAUSEN – ENGELBEWAARDER (DJ KICKEN REMIX)

(4 augustus 2023) Olli Oberhausen, het alter ego van Math Rademakers uit Nuth, heeft samen met de populaire Limburgse DJ Henri Kicken (‘Ain’t No Party Like An Alcoholic Party’) een nieuwe versie gemaakt van ‘Engelbewaarder’.

Het nummer, dat in de jaren zeventig werd geschreven door Vader Abraham voor zangeres Mieke, werd onlangs opnieuw een hit door de uitvoering van Marco Schuitmaker. Nu presenteert Olli een geheel eigen en unieke bewerking, welke inmiddels viraal gaat op TikTok.

 

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

Meer info over mijn diensten?