Selecteer een pagina

PARTYJOKERS FT DANNY VAN DER HORST

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

PARTYJOKERS FT DANNY VAN DER HORST – JE MOEDERTJE

(20 januari 2022) PartyJokers ft. Danny van der Horst presenteren met ‘Je Moedertje’ een opvallende kneiter van een party-hit. Na de hits ‘Een Rondje Dan’ en ‘Huisje In Mijn Hart’ is ook ‘Je Moedertje’ geproduceerd door Kees Tel.  Het betreft hier natuurlijk een remake van een klassieker van Corry Konings uit 1977, welke nu in een actueel 2023 party-jasje is gestoken.

De eerste reacties van top DJ’s uit het land zijn unaniem lovend, dus ‘Je Moedertje’ van PartyJokers ft. Danny van der Horst zal in de komende periode op geen énkel (carnavals-) feestje ontbreken, en deze radiovriendelijke single zal ongetwijfeld weer op veel radio stations te horen zijn.

Een prachtige videoclip zal te zien zijn op de bekende clipkanalen.

PARTYJOKERS FT DANNY VAN DER HORST – NOG EENTJE DAN

(3 februari 2020)De PartyJokers ft. Danny van der Horst raakten heftig geïnspireerd door het verhaal uit de theatershow van Jochem Myjer, waarin hij een vriend tegenkwam on ‘nog één drankje’ te doen. Zulke avonden lopen meestal compleet uit de hand. De PartyJokers ft. Danny van der Horst trokken met dit verhaal naar de studio van de topproducer Kees Tel en samen toverden ze een party kneiter van jewelste uit de hoed. De eerste reacties van top DJ’s uit het land zijn unaniem lovend, dus ‘Nog Eentje Dan’ van PartyJokers ft. Danny van der Horst zal in de komende periode op geen énkel feestje ontbreken.

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

Meer info over mijn diensten?