Selecteer een pagina

PAULTJE POETS

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

PAULTJE POETS – DRIE BLONDINES… EN EEN RUBBERBOOT

(22 april 2022) Na ‘Zeg Maar Niets Meer’ presenteert feestzanger Paultje Poets met ‘Drie Blondines… In Een Rubberboot’ een kneiter van jewelste. Samen met Harald Queens (bekend van o.a. Robert Pater, Ramon Hermans, Rudy de Wit, Rutger van Barneveld e.v.a.) kwam deze joekel van een feestplaat tot stand, en nestelt zich na één luisterbeurt in ieders hoofd.
Uiteraard is de videoclip van ‘3 Blondines… In Een Rubberboot’ te zien op de bekende clipkanalen.

PAULTJE POETS – ZEG MAAR NIETS MEER

(1 oktober 2021) De inmiddels 42-jarige feestzanger laat na 18 maanden van lockdowns & covid19 beperkingen weer van zich horen! En hoe…

Op geheel eigen wijze maakte hij met niemand minder dan nummer 1 Feest DJ “DJ Galaga” een joekel van een feestplaat met een zeer hoog meezing gehalte voor jong&oud.

Het nummer Zeg maar niets meer is oorspronkelijk een nummer van de Amerikaanse zangeres Lesley Gore, die met de titel “You don’t owe me” er in 1964 een dikke hit mee had.

In 1982 werd er door onze volkszanger Andre Hazes een Nederlandse tekst op geschreven. Nu bijna 40 jaar later brengt Paultje Poets deze ruim 55 jaar oude song opnieuw tot leven.

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

Meer info over mijn diensten?