Selecteer een pagina

PAULTJE POETS

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

PAULTJE POETS – AL JOUW WOORDEN ZIJN TEVEEL

(21 april 2023) Paultje Poets, de Feest artiest uit de Betuwe die we inmiddels allemaal kennen van de feestknallers: ‘Zeg maar niets meer’, ‘Niet lullen…maar Poetsen’, ‘Lijn 10’, ‘Banger Hart’ voegt nu weer een nieuwe partyhit toe aan zijn imposante oevre ‘Al Jouw Woorden Zijn Teveel’. Dit door Hans Bouwens(George Baker)  geschreven liedje werd in 1985 een grote hit voor de legendaqrische André Hazes, en is nu door Paultje Poets in een feestelijk en gezellig 2023 jasje gestoken. Dankzij de herkenbaarheid van het liedje werkt deze nog steeds enorm aanstekelijk bij het publiek. Samen met producer Marco Leeuwis (DJ Galaga) brengt Paultje Poets wederom op voortreffelijke wijze een oude klassieker opnieuw tot leven. Paultje Poets zal met de single ‘Al Jouw woorden Zijn Teveel’ o.a. te zien zijn in het TV programma Hart Voor Muziek.

PAULTJE POETS – ZUIPEN MET JOU… DRINKEN DOE JE NOOIT ALLEEN

(16 december 2022) Met ‘Zuipen Met Jou… Drinken Doe Je Nooit Alleen’ is de Betuwse zanger Paultje Poets helemaal klaar voor het komende feest seizoen. Voor deze nieuwe single dook hij wederom de studio in met producer Marco Leeuwis (DJ Galaga) met als resultaat een feestknaller van jewelste. Hiermee houdt hij vast aan de traditie van zijn succesvolle singles zoals ‘Zeg Maar Niets Meer’, ‘Banger Hart’, ‘Toen Ik Eindelijk Alles Had’, ‘Lijn 10’ etc.

‘Zuipen Met Jou… Drinken Doe Je Nooit Alleen’ is een feestelijke bewerking van ‘Have You Ever Seen The Rain’ van Creedence Clearwater Revival en Paultje Poets zal hiermee weer een flinke hit in het land scoren.

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion
DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

PAULTJE POETS – DOE HET LICHT MAAR UIT

(25 november 2022) Paultje Poets, de 43-jarige Feest artiest uit de Betuwe die we inmiddels allemaal kennen van de feestknallers: “Zeg maar niets meer”, “Niet lullen…maar Poetsen”, “Lijn 10”, “Banger Hart” .

Paul wilde graag een keer een andere kant van zichzelf laten zien en horen en heeft de hit “Doe het licht maar uit” (1992) van de Vlaamse popgroep Mama`s Jasje nieuw leven ingeblazen.

Nu 30 jaar later brengt Paul deze gevoelige ballad vergezeld met een sfeervolle videoclip die het verhaal verteld van een oude eenzame man die weet dat hij zijn langste tijd gehad heeft en daar ook vrede mee heeft.

“Ik denk dat ik 15/16 jaar geleden het nummer hoorde op een oud krakerig grammofoonplaatje en het nummer greep mij toen al aan en heeft me nooit meer losgelaten. Afgelopen zomer hoorde ik bij vrienden in België het nummer weer, het werd vertolkt door de Belgische Joe Cocker. Dit was voor mij het teken om dit prachtige nummer te laten herleven”.

PAULTJE POETS – TOEN IK EINDELIJK ALLES HAD

(16 september 2022) De Betuwse zanger Paultje Poets timmert al jaren aan de weg en weet met zijn opzwepende en vrolijke liedjes menig feestje op zijn kop te zetten. ‘Toen Ik Eindelijk Alles Had’ is zijn nieuwste single, waarvoor niemand minder dan Frank Verkooyen tekende voor de productie. Het betreft een feestelijke bewerking van een oude Jan Boezeroen klassieker. “Dit is een liedje wat meteen herkenning oproept bij het publiek, en ik weet zeker dat deze het goed zal doen in het land. Daarom kan ik niet wachten om met ‘Toen Ik Eindelijk alles Had’ de podia van Nederland te bestijgen” aldus Paultje Poets.

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion
DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

PAULTJE POETS – DRIE BLONDINES… EN EEN RUBBERBOOT

(22 april 2022) Na ‘Zeg Maar Niets Meer’ presenteert feestzanger Paultje Poets met ‘Drie Blondines… In Een Rubberboot’ een kneiter van jewelste. Samen met Harald Queens (bekend van o.a. Robert Pater, Ramon Hermans, Rudy de Wit, Rutger van Barneveld e.v.a.) kwam deze joekel van een feestplaat tot stand, en nestelt zich na één luisterbeurt in ieders hoofd.
Uiteraard is de videoclip van ‘3 Blondines… In Een Rubberboot’ te zien op de bekende clipkanalen.

PAULTJE POETS – ZEG MAAR NIETS MEER

(1 oktober 2021) De inmiddels 42-jarige feestzanger laat na 18 maanden van lockdowns & covid19 beperkingen weer van zich horen! En hoe…

Op geheel eigen wijze maakte hij met niemand minder dan nummer 1 Feest DJ “DJ Galaga” een joekel van een feestplaat met een zeer hoog meezing gehalte voor jong&oud.

Het nummer Zeg maar niets meer is oorspronkelijk een nummer van de Amerikaanse zangeres Lesley Gore, die met de titel “You don’t owe me” er in 1964 een dikke hit mee had.

In 1982 werd er door onze volkszanger Andre Hazes een Nederlandse tekst op geschreven. Nu bijna 40 jaar later brengt Paultje Poets deze ruim 55 jaar oude song opnieuw tot leven.

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

Meer info over mijn diensten?