Selecteer een pagina

PETER VAN DER VELDEN

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

PETER VAN DER VELDEN – IK STEL ALLEEN MAAR VRAGEN

(14 april 2023) De in ’s-Hertogenbosch geboren, maar thans in Waalwijk woonachtige zanger Peter van der Velden heeft een verrassende nieuwe single met als titel ’Ik Stel Alleen Maar Vragen’. Hiermee verbreekt de talentvolle volkszanger een lange stilte. “Het bloed kruipt toch waar het niet gaat kan” aldus Peter. “Ik heb lang nagedacht welke richting ik op wilde. Ik heb producer Kees Tel benaderd, en hem uitgelegd wat ik graag zou willen brengen. Hij kwam vervolgens met het door hem gecomponeerde ‘ik Stel Alleen Maar Vragen’, een liedje wat me direct pakte en niet meer uit je hoofd gaat. Ik ben ontzettend trots op deze single en het is op mijn lijf geschreven. Ik ben benieuwd hoe het publiek er op zal reageren. De eerste reacties zijn in ieder geval veelbelovend” vervolgt Peter. ‘Ik Stel Alleen Maar Vragen‘ verschijnt via Hit It! Music en een bijpassende videoclip is beschikbaar op de bekende clipkanalen.

PETER VAN DER VELDEN – JE HOUDT ALLEEN JEZELF MAAR VOOR DE GEK

(29 april 2016) De in ’s Hertogenbosch geboren, maar thans in Waalwijk woonachtige 28-jarige zanger Peter van der Velden heeft een verrassende nieuwe single met als titel “Je Houdt Jezelf Maar Voor De Gek”. De single is geschreven door niemand minder dan Jeffrey Weber (zoon van Marianne Weber en bekend van vele hits van o.a. Marianne Weber, Sieneke, Stef Ekkel, Grad Damen en natuurlijk de monsterhit van John de Bever “Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht”). Het resultaat is een heerlijke volkse single, die begint als ballade, maar al snel ontaardt in een vrolijke uptempo meezinger van jewelste.

De productie van deze single lag in vakkundige handen van Manfred Jongenlis, die al jaren garant staat voor topproducties.

Het moge duidelijk zijn; de verwachtingen zijn hoogespannen rondom “Je Houdt Alleen Jezelf Maar Voor De Gek”, die in de komende periode ongetwijfeld veelvuldig te horen zal zijn op de radio. De videoclip werd verzorgd door Kaska Producties, welke volop te zien is op de clipkanalen.

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion
Mannes - sluit ik mijn ogen Casper Janssen Music Promotion

PETER VAN DER VELDEN – TWEE KLEINE HANDJES

(15 juni 2012) Peter van der Velden is een echte familieman geworden en dat laat hij horen in zijn allernieuwste single. Het nummer “Twee Kleine Handjes” is geschreven door niemand minder dan de zoon van Marianne Weber; Jeffrey Weber en zingt Peter speciaal voor zijn dochtertje. Hierdoor weet hij met deze prachtige ballade menig vader en moederhart te smelten. Als tweede track op de single staat het zwoele zomerse nummer “Viva La Noche”. De productie lag in handen van Laurens van Wessel (bekend van o.a. Frans Bauer, Rob van Daal, Jacques Herb e.v.a.) Binnenkort zal Peter op RTL te zien zijn met deze single in een nieuw programma van Antje Monteiro. Peter is terug bij zijn roots: Vrolijke en gevoelige volkse levensliedjes die recht uit het hart komen. 

PETER VAN DER VELDEN – ALLE LIEFDE VAN DE WERELD

Peter van der Velden komt in het najaar van 2011 met een wel heel romantische single uit. “Alle liefde van de wereld” is een bewerking van een evergreen die al heel lang geleden beroemd werd gemaakt door niemand minder dan Julio Iglesias. Wie droomt er niet weg bij het horen van deze nieuwe single van Peter van der Velden, die met veel gevoel en melancholie in zijn stem vele harten zal doen smelten. Bij het nummer werd ook een prachtige videoclip opgenomen, die op verzoek beschikbaar is in Full HD kwaliteit. Releasedatum: 16 november 2011 

www.petervandervelden.nl

Evert Huygevoort - Niemand Anders Casper Janssen music Promotion

Meer info over mijn diensten?