Selecteer een pagina

PETJE PILS

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

PETJE PILS – POLONAISELIED

(13 januari 2023) Met het ‘Polonaiselied’ heeft Petje Pils een ultieme carnavalskraker in handen. ‘Polonaiselied’ is een Nederlandstalige versie van de Limburgstalige klassieker ‘’’t Roetsjleedsje’ van Beppie Kraft, waarmee Petje Pils ongetwijfeld menig polonaise zal creëren. De tekst schreef hij zelf en de productie is van Marco Leeuwis (DJ Galaga).

Met ‘Ik Slaap Slecht’ maakt Petje Pils zich weer op voor het komende feestseizoen. Petje Pils schreef zelf de nieuwe single, en dook daarvoor de studio in met Marco Leeuwis (DJ Galaga).

Petje Pils begon al op 12-jarige leeftijd met draaien als drive in DJ en werd enkele jaren later huis DJ van een kroeg. Hier leerde Petje Pils de kneepjes van het entertainment vak, en al gauw draaide hij in meerdere kroegen. Later ging hij zich ook toeleggen op het schrijven van carnavalsteksten, samen met een oom. Petje Pils houdt van carnaval én gezelligheid, en is bekend van singles zoals ‘Koning Carnaval’, ‘Schud Het Er Maar In’,  ‘Wat Ga Je Koken Ine’ en ‘Ik Slaap Slecht’.

PETJE PILS – IK SLAAP SLECHT

(11 november 2022) Met ‘Ik Slaap Slecht’ maakt Petje Pils zich weer op voor het komende feestseizoen. Petje Pils schreef zelf de nieuwe single, en dook daarvoor de studio in met Marco Leeuwis (DJ Galaga).

Petje Pils begon al op 12-jarige leeftijd met draaien als drive in DJ en werd enkele jaren later huis DJ van een kroeg. Hier leerde Petje Pils de kneepjes van het entertainment vak, en al gauw draaide hij in meerdere kroegen. Later ging hij zich ook toeleggen op het schrijven van carnavalsteksten, samen met een oom. Petje Pils houdt van carnaval én gezelligheid.

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion
DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

PETJE PILS – WAT GA JE KOKEN INE (CARNAVALESQUE)

(18 februari 2022) Petje Pils begon al op 12-jarige leeftijd met draaien als drive in DJ en werd enkele jaren later huis DJ van een kroeg. Hier leerde Petje Pils de kneepjes van het entertainment vak, en al gauw draaide hij in meerdere kroegen. Later ging hij zich ook toeleggen op het schrijven van carnavalsteksten, samen met een oom. Petje Pils houdt van carnaval én gezelligheid. Onder productionele leiding van Marco Leeuwis (DJ Galaga) kwam de single “Wat Ga Je Koken Ine” tot stand, waarmee Petje Pils een heuse carnavalskneiter in handen heeft.

PETJE PILS – SCHUD HET ER MAAR IN

(10 januari 2020) Na de single ‘Koning Carnaval’  van vorig jaar heeft Petje Pils de smaak te pakken en verrast ons ook dit jaar weer met een knaller van een feesthit ‘Schud Het Er Maar In’. Deze single kwam wederom tot stand i.s.m. producer Marco Leeuwis (DJ Galaga) en het resultaat is een dikke party plaat! Petje Pils begon al op 12-jarige leeftijd met draaien als drive in DJ en werd enkele jaren later huis DJ van een kroeg. Hier leerde Petje Pils de kneepjes van het entertainment vak, en al gauw draaide hij in meerdere kroegen. Later ging hij zich ook toeleggen op het schrijven van carnavalsteksten, samen met een oom. Uiteindelijk verwaterde dit, maar vorig jaar pakte hij die draad weer op. Petje Pils houdt van carnaval én gezelligheid. De nieuwe single ‘Schud Het Er Maar In’ wordt uiteraard begeleid door een vrolijke videoclip. 

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion
DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

PETJE PILS – KONING CARNAVAL

(22 februari 2019) Petje Pils begon al op 12-jarige leeftijd met draaien als drive in DJ en werd enkele jaren later huis DJ van een kroeg. Hier leerde Petje Pils de kneepjes van het entertainment vak, en al gauw draaide hij in meerdere kroegen. Later ging hij zich ook toeleggen op het schrijven van carnavalsteksten, samen met een oom. Uiteindelijk verwaterde dit, maar vorig jaar pakte hij die draad weer op. Petje Pils houdt van carnaval én gezelligheid. Onder productionele leiding van Marco Leeuwis (DJ Galaga) kwam de single “Koning Carnaval” tot stand, waarmee Petje Pils een heuse carnavalskneiter in handen heeft.

Meer info over mijn diensten?