Selecteer een pagina

PIERRE BIESTERVELD

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

PIERRE BIESTERVELD & IVONNE VAN HATTEM – IK WIL VOOR JOU GAAN

(6 mei 2022) Na zijn succesvolle samenwerking met Denny De Klerk op zijn vorige single kiest Pierre opnieuw voor een duet als voorloper voor zijn album wat in het najaar gaat verschijnen.

Dit keer werkt hij samen met Ivonne van Hattem. Ivonne is een talentvolle zangeres die in de omgeving van Amsterdam al enige bekendheid geniet.

De nieuwe single “Ik wil voor jou gaan” werd geschreven door een Zweeds componistenduo Lars Diedricson & Lasse Holm. De Nederlandse tekstbewerking is van Ruby Van Urk en natuurlijk Pierre zelf!

De nieuwe single vertelt het verhaal over het opnieuw vertrouwen krijgen in de liefde en de kans om daar opnieuw voor te gaan.

De productie is in handen van Sonic Solutions die er een frisse vrolijke sprankelrijke single van weten te maken!

Het backing koor met daarin Rob De Nijs,Suzanne Venneker,Natasja Den Toom & Pierre zelf zorgen met de warme harmonieën dat deze single naar nog grotere hoogtes wordt gebracht!

De videoclip werd in samenwerking met Ron Schmid van Visuals Media geschoten op de Zaanse Schans en het Rembrandtplein te Amsterdam.

De single wordt uitgebracht op het label Hit-It Music van Casper Janssen die tevens de promotie voor zijn rekening zal gaan nemen!

Met “Ik Wil Voor Jou Gaan” brengen Pierre & Ivonne een ode aan de liefde die hopelijk voor alle verliefde stelletjes maar ook voor iedereen die in de liefde gelooft een streling voor het oor zal zijn!

PIERRE BIESTERVELD & DENNY DE KLERK– IK GA NOG NIET NAAR HUIS VANNACHT

(6 augustus 2021) Nederland kent een rijke muzikale historie als het om zingende duo’s gaat. Van Mouth & Macneal naar Nick & Simon of Sandra & Andres naar Frans Bauer & Marianne Weber. Al deze duo’s stonden garant voor vele hitsuccessen! 

Opnieuw staat er een duo klaar om in Nederland hun succes te gaan zoeken.

Pierre Biesterveld & Denny De Klerk zijn beide al veel gevraagde solo-artiesten als zij besluiten om een samenwerkingverband aan te gaan.

In de afgelopen maanden hebben Biesterveld & De Klerk gezocht naar een nieuwe sound die resulteerde in de single “Ik Ga Nog Niet Naar huis Vannacht (Vanavond)”.

Voor de productie tekende het succesvolle producerscollectief van Sonic Solution bekend van onder meer de grote hit “De Toreador”.

De Dance/Pop georiënteerde single werd geschreven door een keur aan Zweedse top componisten en door Pierre voorzien van een heerlijke meezingbare tekst.

Pierre & Denny willen met deze single het startschot geven voor veel feest en onbekommerde vrije tijd waar Nederland zo naar uit ziet!

1 Ding is zeker Pierre & Denny gaan zeker nog niet naar huis en kijken er naar uit om hun single zoveel mogelijk live te brengen voor zoveel mogelijk publiek!

Laat het feest maar beginnen!

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

Meer info over mijn diensten?