Selecteer een pagina

RAMON PRINS

Mannes - sluit ik mijn ogen Casper Janssen Music Promotion

RAMON PRINS -ZIERIKZEE (DJ X-FADE HARDSTYLE REMIX)

(3 december 2021) Van de onlangs verschenen Ramon Prins single ‘Zierikzee’ verschijnt nu ook een DJ X-Fade Hardstyle Remix

RAMON PRINS -ZIERIKZEE

(13 augustus 2021) In de jaren ’80 vormde John Prins samen met Cees van den Berge en Henk Capelle tot 1990 het Schelde Trio. Ze waren regelmatig te gast bij Chiel Montagne’s ‘Op Volle Toeren’. Ze brachten vele singles uit waaronder het liedje ‘Zierikzee’. Nu treedt de zoon van John Prins in de voetsporen van pa met een gloednieuwe gemoderniseerde versie van ‘Zierikzee’. Hit is alweer de zesde single van Ramon, die eerder succesvol scoorde met liedjes als ‘Ben Ik Te Min’, ‘Adem Mijn Adem’ en ‘Maak Het Beste Van Je Leven’. “Door mijn pa is het levenslied me met de paplepel ingegoten. Het liedje ‘Zierikzee’ vind ik misschien wel het mooiste liedje van het Schelde Trio en het is écht hét liedje van Zierikzee. Toen we daar de videoclip opnamen en het liedje uit de speaker schalde begon iedereen die langsliep het mee te zingen.” Aldus Ramon. Voor de nieuwe versie van ‘Zierikzee’ ging Ramon Prins wederom de samenwerking aan met Sonic Solutions die het geheel op uitstekende wijze produceerde.

Met ‘Zierikzee’ levert Ramon Prins weer een ijzersterke single af.

Mannes - sluit ik mijn ogen Casper Janssen Music Promotion

RAMON PRINS & REGINALD PEENE – YOU’LL NEVER WALK ALONE

(31 januari 2020) Met ‘You’ll Never Walk Alone’ presenteren de vrienden Ramon Prins en Reginald Peene een benefietsingle t.b.v. KWF kankerbestrijding. Tijdens optredens in het land zongen beide heren dit nummer regelmatig met veel succes waardoor ze besloten hebben deze samenwerking op deze single vast te leggen. Het geheel werd geproduceerd door Sonic Solutions.

Mannes - sluit ik mijn ogen Casper Janssen Music Promotion
Mannes - sluit ik mijn ogen Casper Janssen Music Promotion

RAMON PRINS FT DJ CHRIS MOOBATHON – ADEM MIJN ADEM (REMIX)

(21 september 2018) De nieuwe hitsingle van Ramon Prins, nu ook verkijgbaar een een knallende Moombahton Remix van Feest DJ Chris.

RAMON PRINS – ADEM MIJN ADEN

(24 augustus 2018) Vorig jaar debuteerde de sympathieke zanger Ramon Prins met een eigentijdse bewerking van de Armand klassieker ‘Ben Ik Te Min’. Deze plaat groeide uit tot een party klassieker en hiermee zette Ramon zich meteen op de muzikale kaart. Ook met de opvolgers ‘Laat Me Leven’ en ‘Maak Het Beste Van Je Leven’ wist Ramon de aandacht op zich te vestigen. Inmiddels is Ramon Prins toe aan zijn vierde single met als titel ‘Adem Mijn Adem’. Net als zijn debuutsingle is dit wederom een hedendaagse bewerking van een klassieker uit de Nederlandse muziek. Samen met zijn vast producersteam Sonic Solutions stak Ramon deze legendarische hit van Peter Schaap in een gipsy-achtig jasje. Speciale rollen zijn weggelegd voor top accordeonist Manfred Jongenelis en ster gitarist Paulus Schäfer. Hiermee levert Ramon Prins weer een ijzersterke single af. 

Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion
Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion

RAMON PRINS – MAAK HET BESTE VAN JE LEVEN

(18 mei 2018) Met “Maak Het Beste Van Je Leven” lanceert de vrolijkste zanger van Nederland, Ramon Prins, alweer zijn derde single. Eerder wist hij de aandacht op zich te vestigen met de singles “Ben Ik Te Min” en “Laat Me Leven”. De nieuwe single “Maak Het Beste Van Je Leven” is een vrolijke foxtrot  waarvan de tekst een serieuze ondertoon heeft. De tekst, welke is geschreven door Casper Janssen (Dennis Jones), is een eerbetoon Theresa, een goede vriendin van Ramon, die na een kort ziekbed op 28-jarige leeftijd overleed. “Hierdoor realiseer je je dat je het zelf niet voor het zeggen hebt in het leven. Het leven is soms zo oneerlijk. Daarom moet je zoveel mogelijk genieten van iedere dag die je hebt” aldus Ramon. Het succesvolle producersteam Sonic Solutions schreef de muziek en maakte er weer een prachtige productie van. In de videoclip, welke vakkundig in elkaar gezet is door Cannonball Media zijn tevens beelden van Theresa verwerkt, alsmede beelden van haar uitvaart.

RAMON PRINS – LAAT ME LEVEN

(14 juli 2017) De vrolijkste zanger van Nederland lanceert met “Laat Me Leven” een geweldige opvolger van zijn kroegenhit “Ben Ik Te Min”. Dit keer komt Ramon met een geheel eigen nummer waarvan de muziek geschreven is door het productieteam van Sonic Solutions en Ramon schreef samen met Casper Janssen (Dennis Jones) een tekst die op zijn lijf geschreven is. Het resultaat is een pakkende zomerse knaller welke na één keer horen zich meteen in je hoofd nestelt. De goedlachse Ramon Prins zal met “Laat Me Leven” dan ook veelvuldig te horen zijn in de komende zomer. Een passende videoclip werd geschoten door Cannonball Media.

Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion
Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion

RAMON PRINS FT DJ BARRY (REMIX)- BEN IK TE MIN

(19 mei 2017) Met “Ben Ik Te Min” debuteerde onlangs de in Zierikzee geboren en in Vrouwenpolder woonachtige 31-jarige zanger Ramon Prins op overtuigende wijze. Nadat Ramon in contact kwam met het succesvolle producers team Sonic Solutions ging het allemaal snel. Er werd gekozen om de legendarische Armand klassieker “Ben Ik Te Min” in een nieuw hedendaags vrolijk jasje te steken met een hitgevoelige single als resultaat die inmiddels volop in het land te horen is.

Nu verschijnt er een geweldige feest remix van “Ben Ik Te Min” welke gemaakt is door niemand minder dan Feest DJ Barry. Hiermee zal “Ben Ik Te Min” in de komende maanden volop te uit de speakers knallen in de feestcafé’s, feestenten en aan de Spaanse costa’s. 

RAMON PRINS – BEN IK TE MIN

(24 maart 2017) Met “Ben Ik Te Min” debuteert de in Zierikzee geboren en in Vrouwenpolder woonachtige 31-jarige zanger Ramon Prins op overtuigende wijze. Nadat Ramon in contact kwam met het succesvolle producers team Sonic Solutions ging het allemaal snel. Er werd gekozen om de legendarische Armand klassieker “Ben Ik Te Min” in een nieuw hedendaags vrolijk jasje te steken met een hitgevoelige single als resultaat. Hiermee zet Ramon Prins zijn eerste professionele stappen naar succes in de muziekwereld. Naast zijn ambities als zanger is Ramon tevens eigenaar van zijn eigen geluidsbedrijf ‘Prins Sound & Light’ waarmee hij ook zorgt dat collega artiesten goed uit de verf komen op de bühne. Cannonball Media verzorgde de videoclip van “Ben Ik Te Min” welke verschijnt via het label Hit It! Music.

Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion

Meer info over mijn diensten?