Selecteer een pagina

RAYMON HERMANS

RAYMON HERMANS & WESLEY KLEIN – STAPJE

(15 september 2023)

Een Onverwachte Samenwerking die Nieuwsgierigheid Wekt

We hebben leuk nieuws voor muziekliefhebbers! Raymon Hermans en Wesley Klein hebben de handen ineengeslagen voor een nieuwe track genaamd “Stapje”.

Dit nummer, geschreven door Raymon Hermans en Quincy Wilson, wordt 15 september uitgebracht op alle verschillende muziekplatforms.

“Stapje” heeft een pakkende melodie en een tekst die gemakkelijk blijft hangen. Denk je eens in: de talenten van Hermans en Klein samengevoegd in één liedje. Dit nieuws zorgde al eerder voor opwinding bij hun eigen groep fans die ze door de jaren heen hebben opgebouwd.

Deze single is een spontane move van beide zangers, maar wellicht wel eentje die naar meer smaakt. De eerste reacties uit het land op ‘Stapje’ zijn op zijn minst fantastisch te noemen. Dit liedje is oorworm van jewelste die wellicht een kroegentocht door heel Nederland zal maken de komende maanden.

Twee muzikanten slaan de handen ineen voor een nieuwe sound die je waarschijnlijk niet had verwacht. Zet de releasedatum in je agenda, want “Stapje” wordt dé track om naar uit te kijken!

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion
DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

RAYMON HERMANS – MIJ NIET BELLEN

(19 mei 2023) De eerste release van Raymon bij zijn nieuwe platenlabel NRGY Music is getiteld ‘Mij Niet Bellen’. Een échte hit-song helemaal in de stijl zoals we die kennen van Raymon, geschreven door Quincy Wilson, Jurian Mooren en Raymon Hermans.

De titel beschrijft dat hij ‘klaar is met alles, lekker wil gaan feesten en…niet gestoord wil worden…!

In de videoclip zijn allerlei beelden te zien van een fantastisch feest in een suite met vrouwen…., drank…en allerlei attributen die je nodig hebt om een flink feestje te bouwen.

Onlangs ontving Raymon zijn eerste gouden en platina awards voor de single ‘M’n Favoriet’. De nieuwe single ‘Mij Niet Bellen’ is net als ‘M’n Favoriet’ geproduceerd door Raymon i.s.m. Harald Queens, en Raymon schreef de track samen met Quincy Wilson en Jurian Mooren en bevat álle ingrediënten voor een RAYMON HERMANS plaat.

Bij NRGY Music zijn we er van overtuigd dat de samenwerking met Raymon meteen zal leiden tot een echte zomerhit die uit zal nodigen tot het hard meezingen van de tekst ’Mij Niet Bellen’……!

RAYMON HERMANS – DE TWAALFDE MAN (IEDEREEN STAAT IN ORANJE)

(18 november 2022) Het WK staat op het punt te beginnen en de Nederlandse volkszanger RAYMON HERMANS brengt een ode aan De Twaalfde Man om tijdens dit WK saamhorigheid in het land te brengen met zijn WK-plaat ‘’De Twaalfde Man’’

De Twaalfde Man is mede geschreven door Manfred Jongenelis, wie recent een groot succes behaalde met het programma I Want Your Song, waar Mart Hoogkamer zijn geschreven lied koos als WK nummer.

RAYMON HERMANS: ’’Ik had nog nooit een Oranje-plaat uitgebracht, maar dit jaar begon het toch te kriebelen. Misschien omdat er normaliter een grote Oranjekoorts heerst, maar dit jaar toch wat minder door de ongeregeldheden in Qatar en de ellende die er dit jaar is geweest. Het is belangrijk om leuke en positieve ervaringen als volk te hebben en ik denk dat een WK waarin we allemaal Oranje steunen daaraan bij kan dragen. Ik hoop dat mijn liedje het Oranjegevoel toch iets meer laat leven.

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion
DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

RAYMON HERMANS – GEEF MIJ MAAR DE SCHULD

(8 juli 2022) De Nederlandse volkszanger, Raymon Hermans, bekend van zijn hits ‘M’n Favoriet’ en ‘Hypnose’, is terug met zijn typische uptempo, positieve, zomerse sound met het nummer ‘Geef Mij Maar De Schuld’.

Raymon Hermans is terug van weggeweest en brengt zijn eerste nummer na de coronaperiode uit. Geef Mij Maar De Schuld is geschreven samen met Quincy Wilson, o.a bekend van het tv-programma House Of Talent, en zijn vaste producer Manfred Jongenelis.

Raymon Hermans:’’ Ik ben sowieso blij dat dit weer een zomer vol optredens is, want wat heb ik dat gemist. In de tussentijd heb ik veel aan nieuwe muziek gewerkt, maar ik wilde wachten tot het juiste moment met uitbrengen. Met ‘Geef Mij Maar De Schuld’ heb ik een nummer dat dicht bij me ligt qua sound maar door de accordeon drop toch weer een twist heeft. Dit is ook het begin van meerdere nummers die uitkomen en ik kan ook niet wachten om die aan het publiek te laten horen.’’

RAYMON HERMANS – VOEL JE WAT IK VOEL

(6 augustus 2021) RAYMON HERMANS lanceert op vrijdag 6 augustus zijn nieuwe single ‘Voel Je Wat Ik Voel’. Na zijn comeback met de single ‘Diamant’ komt hij met een zomernummer met Spaanse invloeden. Raymon: “Het is fantastisch om weer de passie te voelen voor de muziek. Ik ben de laatste tijd veel bezig geweest met het maken van muziek met nieuwe invloeden. Als dat dan bij mijn vorige single ‘Diamant’ ook nog eens beloond wordt met hoge hitnoteringen, maakt dat het helemaal compleet.” ‘Voel Je Wat Ik Voel’ heb ik samen geschreven met Quincy Wilson, een jonge songwriter wie ik ontmoet heb afgelopen jaar. Er was meteen een klik en we zijn samen de studio ingedoken om onze krachten te bundelen. En het resultaat: een heerlijke zomertrack. ‘Voel Je Wat Ik Voel’ bevat volgens ons alle ingrediënten voor een perfecte zomerplaat. Goede beats, lekkere accordeon, Spaanse lyrics en een zonnige sound. Kortom hier ga je zeker op dansen deze zomer.” Verder is Raymon een nieuwe samenwerking aangegaan met Code 16 met wie hij zijn muzikale livecarrière verder gaat ontwikkelen. De release verschijnt op Raymon’s eigen label Wannahear Music

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

RAYMON HERMANS – DIAMANT

(8 april 2021) RAYMON HERMANS brengt op donderdag 8 april zijn nieuwe single ‘Diamant’ uit. Na een periode van muzikale stilte is hij weer helemaal terug.

Raymon: “Het afgelopen jaar was muzikaal gezien even stil. Toen de wereld plotsklaps veranderde was ik het zelf ook even kwijt. Nieuwe muziek die ik wilde releasen paste niet in de tijdsgeest en heel eerlijk, mijn motivatie werd ook flink onderuit gehaald.

Ik heb bewust geen nieuwe muziek uitgebracht tot ik mezelf weer gevonden had, mijn mindset op het goede niveau was en ik weer zin had om te schrijven en te produceren.

En dat is gelukt. Ik heb opnieuw ontdekt wat voor muziek ik wil maken en daarvan is ‘Diamant’ het eerste resultaat. Ik spreek en zie veel mensen wie ook in zo’n rollercoaster van emoties hebben gezeten, niet lekker in hun vel zitten, een lage eigenwaarde hebben en vaak zich laten meeslepen in de waan van de dag. Eigenlijk is dat nergens voor nodig, een beetje bewustwording van jezelf is al genoeg. Ik vind dat iedereen een Diamant is, ieder op z’n eigen manier. De ene nog ruw en de ander al helemaal geslepen, maar dat is het mooie van het leven.”

‘Diamant’ is een echte feel good track, dansbaar en bevat een vernieuwende sound.

2021 staat voor RAYMON HERMANS in het teken van nieuwe muziek en (hopelijk) later dit jaar weer shows.

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion
Mannes - sluit ik mijn ogen Casper Janssen Music Promotion

RAYMON HERMANS -VROLIJKE KERST

(6 december 2019) Kerstmis is voor RAYMON HERMANS de mooiste tijd van het jaar en met de release van zijn nieuwe single ‘Vrolijke Kerst’ is hij al helemaal klaar voor de Kerstdagen.

“Kerstmis vind ik echt top. Ik luister in september al Kerstmuziek en nu vond ik het eens tijd worden voor een eigen Kerstplaat. Kerst is voor mij samen zijn met familie en vrienden. Een mooie avond met gezellig samen eten en drinken enzo. Liefde, vriendschap, mooie kleding een leuke tijd hebben.

 Volgens Raymon heeft zijn single vooral het positieve gevoel.

“Ik heb de plaat, voor mij, het ultieme Kerstgevoel gegeven. Bij het schrijven dacht ik, ja.. ik wil een nieuw feel good nummer, maar zeker lekker catchy en uptempo zodat je meteen voelt: dit is Kerst. Of je nu in Nederland bent, ergens op vakantie, met familie of vrienden, overal ter wereld hoe je het ook viert is het Kerst. Ieder jaar weer een soort hetzelfde maar toch altijd weer speciaal.”

RAYMON HERMANS – HEY MAAT

(11 oktober 2019) Vandaag is de nieuwe single van RAYMON HERMANS ‘HEY MAAT’ gereleased.

Met miljoenen streams, views en per jaar zo’n 250 shows door heel Nederland behoort RAYMON HERMANS tot een van de grootste Nederlandstalige talenten van dit moment.

Buiten het feit dat Raymon een groot zangtalent bezit is hij ook trots op zijn schrijftalent. ‘HEY MAAT’ is alweer de 10e single van zijn hand.

 Speciaal voor alle vrienden en vriendinnen heeft Raymon deze nieuwe track geschreven.

Ik ben de laatste jaren me er steeds meer bewust van geworden hoe belangrijk echte vriendschap is. Door mijn drukke carrière heb ik minder tijd voor mijn vrienden, maar als we weer eenmaal bij elkaar zijn gaat ’t los! Om de vriendschap te vieren heb ik een track gemaakt voor mijn maten. Iedereen weet hoe belangrijk vrienden en vriendinnen zijn.

‘HEY MAAT’ is weer een echt RAYMON HERMANS nummer welke je na 2x luisteren al meezingt”

 ‘HEY MAAT’ is te streamen via o.a. Spotify, Apple Music, Deezer en Google Play Music of download via iTunes.

 Vrijdag 11 oktober komt de videoclip online op Raymon’s YouTube kanaal

Evert Huygevoort - Niemand Anders Casper Janssen music Promotion
DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

RAYMON HERMANS – EERLIJK

(8 maart 2019) Het is zover, de nieuwe single ‘EERLIJK’ van RAYMON HERMANS is vanaf nu verkrijgbaar!

“Ik zeg je eerlijk, vind dit heerlijk!” Zo klinkt het über catchy refrein van de nieuwe zomerse single van RAYMON HERMANS.

Raymon is de afgelopen tijd weer druk bezig geweest met het opnemen van nieuwe muziek.

En dat veel werken in de studio zich loont, bewijst zich met de nieuwe sound die ‘EERLIJK’ bevat. Nieuw, maar toch is het meteen duidelijk dat het een echte RAYMON HERMANS track is.

Hiermee laat RAYMON HERMANS zien dat hij op eigen kracht zijn stijl heeft gevonden in de Nederlandse muziekscene en heeft hij een flinke fanbase opgebouwd. Zijn toewijding, inzet en discipline resulteren dan ook in Miljoenen streams op Spotify en Miljoenen views op YouTube. Is hij niet bezig met het schrijven van zijn liedjes, dan zijn het wel de shows in het hele land.

Uiteraard is er weer een opvallende videoclip gemaakt bij ‘EERLIJK’

Het is een mooie clip geworden waarbij Raymon zelfs over magie beschikt!

Naast de single release is RAYMON HERMANS druk bezig met de voorbereidingen van zijn eigen RAYMON HERMANS SHOW in De Ster Nieuwkuijk op 16 maart. De laatste kaarten zijn hier verkrijgbaar!

RAYMON HERMANS – OFFICIEEL

(5 oktober 2018) Het is officieel, de nieuwe single van RAYMON HERMANS is vanaf nu overal verkrijgbaar! Raymon is de afgelopen tijd weer veel bezig geweest met het opnemen van nieuwe muziek.

Het is misschien wel de ultieme RAYMON HERMANS plaat, uptempo, de herkenbare beat, het opzwepende ritme en toch weer vernieuwend.

‘Officieel’ is de opvolger van de succesvolle singles ‘M’n Favoriet’, ‘Fenomeen’, ‘Nu Of Nooit’, ‘Toekomst’ en ‘Gevallen’ en van zijn uiterst succesvolle debuutalbum ‘M’n Favoriet’ welke vandaag precies één jaar geleden is verschenen.

Met een volstrekt eigen sound zet Raymon Hermans de ingeslagen weg voort met wederom een eigen compositie, welke hij samen met vaste producer Harald Queens heeft geproduceerd.

Hiermee laat RAYMON HERMANS zien dat hij op eigen kracht zijn stijl heeft gevonden in de Nederlandse muziekscene en heeft hij een flinke fanbase opgebouwd. Zijn toewijding, inzet en discipline resulteren dan ook in miljoenen streams op Spotify en miljoenen views op YouTube. Is hij niet bezig met het schrijven van zijn liedjes, dan zijn het wel de shows in het land. De agenda van de 24-jarige zanger puilt behoorlijk uit.

De nieuwe single ‘Officieel’ is het zoveelste bewijs dat we hier niet te maken hebben met een one-hit-wonder, maar laat zien dat RAYMON HERMANS een artiest is waarvan we in de komende jaren nog veel van zullen horen.

Beluister ‘OFFICIEEL’ de single op Spotify, Deezer, Apple Music en Google Music, download via iTunesen bekijk de videoclip op YouTube.

 

VOLG RAYMON HERMANS

https://www.facebook.com/raymonhermans

https://www.instagram.com/raymonhermans

https://www.youtube.com/raymonhermans

https://www.raymonhermans.nl

Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion
Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion

RAYMON HERMANS – TOEKOMST

(23 maart 2018) Het gaat goed met RAYMON HERMANS. Niet zomaar, maar op basis van toewijding en inzet. In zijn nieuwe nummer ‘Toekomst’ vertelt Raymon dan ook over zijn leven, carrière en wat hij meemaakt.

De single is de opvolger van de hit ‘Gevallen’ en afkomstig van zijn uiterst succesvolle album “M’n Favoriet” welke onlangs verscheen. “Toekomst” is wederom door Raymon geschreven en samen met vaste producer Harald Queens opgenomen.

Hiermee vervolgt Raymon zijn succeskoers welke ingezet is met eerdere singles zoals ‘M’n Favoriet’, ‘Fenomeen’, ‘Al Laat’ en ‘Gevallen’. Inmiddels tellen deze releases 6 miljoen streams op Spotify en 5 miljoen YouTube views.

Met een BUMA NL nominatie voor “GROOTSTE TALENT” op zak en een drukke agenda lijkt niets een verdere zegetocht van Raymon Hermans nog in de weg te staan.

‘Toekomst’ is te streamen op Spotify en andere streaming kanalen. Het album is ook te downloaden via iTunes en is fysiek beschikbaar op www.raymonhermans.nl of de platenzaken.

Check ook de videoclip van ‘Toekomst’ op het YouTube kanaal van RAYMON HERMANS

RAYMON HERMANS – GEVALLEN

(6 oktober 2016) Tegelijk met de release van zijn debuutalbum “M’n Favoriet” lanceert de St. Willebrodse zanger RAYMON HERMANS zijn nieuwe single “Gevallen”. De single bevat de herkenbare sound waar Raymon samen met zijn producer Harald Queens hard aan gesleuteld heeft; dansbaar, catchy, vrolijk en enorm hitgevoelig.

Raymon Hermans groeide in de afgelopen twee jaar uit tot een van de grootste nieuwe namen uit de lichting van nieuwe Nederlandstalige zangers. Zijn singles “Hypnose”, “M’n Favoriet”, “Fenomeen”, “Nu Of Nooit” en “Al Laat” groeiden uit tot  enorme hits en behoort Raymon momenteel tot de meest geboekte artiesten van Nederland. Onlangs werd Raymon nog genomineerd voor een BUMA NL “GROOTSTE TALENT” award. Zoals het er naar uit ziet zal Raymon met “Gevallen” wederom een HIT aan het rijtje toevoegen.

Op korte termijn zal de spectaculaire videoclip van “Gevallen” gelanceerd worden.

Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion
Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion

RAYMON HERMANS – M’N FAVORIET (ALBUM)

(6 oktober 2017) RAYMON HERMANS releast op 6 oktober debuutalbum M’N FAVORIET.

 M’N FAVORIET is in zijn geheel geschreven door Raymon en geproduceerd door Harald Queens. De twee, die al een aantal hit-singles scoorden waaronder, M’n Favoriet en Nu Of Nooit, hebben het afgelopen jaar in vele sessies diverse nieuwe muzikale richtingen verkend voor dit album.

 Het is fijn om met iemand samen te werken waarbij je je op je gemak voelt in de studio. Harald geeft me alle ruimte om de muziek te maken zoals ik het wil. Uiteindelijk zitten we altijd wel op één lijn, maar hij zegt wanneer het helemaal niks is en wanneer ik goed bezig ben. Dit is mijn eerste album. Zelf geschreven, zelf gemaakt samen met Harald. Het heeft veel tijd gekost, maar dan heb je naar mijn mening ook wat. – RAYMON HERMANS

 De 9 tracks bevatten RAYMON’s eigen herkenbare sound, maar hebben ook nieuwe invloeden gekregen. De nieuwe tracks Gevallen, Toekomst, Ondanks Alles en Vertel Mij hebben verrassende nieuwe sounds gekregen.

 Vanaf 6 oktober is het album te streamen op Spotify en andere streaming kanalen. Het album is ook te downloaden via iTunes en is fysiek beschikbaar op www.raymonhermans.nl of de platenzaken.

 De eerste single van RAYMON’s debuutalbum is GEVALLEN. Binnenkort volgt de spectaculaire videoclip.

“De afgelopen tijd is er zoveel veranderd in mijn leven en heb ik al zoveel leuke dingen meegemaakt. Show na show, weekend in, weekend uit. Van festivals tot kroegen, het is top! Ik heb me de afgelopen maanden vooral gefocust op het maken van dit album. Hiermee ben ik zeker het afgelopen jaar dag-in-dag-uit bezig en dat kost gewoon veel tijd, inspiratie en ga zo maar door..

Na het succes van de single M’n Favoriet is het eigenlijk allemaal zo ontzettend snel gegaan. Toen dit succes kwam zat ik in mijn afstudeerjaar van mijn studie media-en entertainmentmanagement, nou dat afstuderen moet nog steeds gebeuren kan ik je vertellen. Nu bestaat mijn leven alleen maar uit wat ik het allerliefste doe en hier ben ik dan ook fulltime mee bezig”.  – RAYMON HERMANS

 In 2016 lanceerde Raymon zijn eigen platenlabel. De release van zijn debuutalbum M’N FAVORIET verschijnt dan ook op zijn eigen label RH Recordings.

 In 2016 gaf RAYMON HERMANS meer dan 175 shows. De stijgende lijn van boekingen zet zich ook in 2017 voort, er staan inmiddels al 225 boekingen in de agenda. 

RAYMON HERMANS – FENOMEEN

(13 mei 2016) “Fenomeen” is de splinternieuwe single van de sterk opkomende en veelbelovende RAYMON HERMANS. Met de release van de vorige twee singles “Hypnose” en “M’n Favoriet” kwam de carrière van Raymon in een stroomversnelling terecht. Deze singles behaalden zeer hoge streams op Spotify en views op YouTube, en bleken regelrechte hits in het land. Dit heeft geresulteerd dat  RAYMON HERMANS een steeds breder publiek bereikt en zijn populariteit met de dag groeit.

Inmiddels heeft Raymon Hermans door heel Nederland boekingen (Twilight Entertainment) en wordt zijn fanbase steeds groter. 

De nieuwe single “Fenomeen” is, net als zijn voorgangers, wederom een uptempo en aanstekelijke track, geschreven door Raymon Hermans en i.s.m. Harald Queens geproduceerd. Hiermee wordt de ingeslagen succeskoers voortgezet, en maakt Raymon de hooggespannen verwachtingen meer dan waar!

Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion
Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion

RAYMON HERMANS – M’N FAVORIET

(20 november 2015) Raymon Hermans verrast met zijn nieuwe single “M’N FAVORIET” uit. Met de release van deze single mogen de fans dé opvolger van zijn hit-single “HYPNOSE” verwachten.

 “M’N FAVORIET” heeft Raymon wederom zelf geschreven en i.s.m. producer Harald Queens geproduceerd. Deze single is de perfecte opvolger van Raymon’s succesvolle hit-single “HYPNOSE”. Het resultaat is een pakkende song met de herkenbare dansbare beat en een volks tintje. Hiermee bevestigt Raymon Hermans zijn juiste sound gevonden te hebben.

 Raymon, die bij insiders als een van de meest belovende talenten van Nederland wordt beschouwd, debuteerde ruim 5 jaar geleden met zijn single “Ik wil bij je zijn”. Sindsdien gaat het bergopwaarts met de carrière van Raymon Hermans, met succesvolle singles en vele optredens in Nederland en Vlaanderen tot gevolg.

 Raymon Hermans beschikt over een eigen stemgeluid, de juiste looks en weet op de bühne een perfecte show te brengen. Zijn populariteit groeit dan ook gestaag, en de nieuwe single “M’N FAVORIET” zal daar zeker toe bijdragen.

 Uiteraard is er voor “M’N FAVORIET” een passende videoclip opgenomen die volop op de bekende clipkanalen, internet en TV te zien zal zijn.

 facebook.com/raymonhermans

instagram.com/raymonhermans

snapchat: raymonhermans

twitter.com/raymonhermans

www.raymonhermans.nl

RAYMON HERMANS – HYPNOSE

(29 april 2015) De uit St. Willebrord afkomstige 21-jarige Raymon Hermans viert zijn 5-jarige artiestenjubileum met de release van zijn nieuwe zomerse single ‘HYPNOSE’.

‘HYPNOSE’ is de opvolger van Raymon’s succesvolle single ‘Kus Me’ en de tekst is geschreven door Raymon zelf. De single is opgenomen in de studio van topproducer Harald Queens. Het resultaat is een knallende plaat met een stevige beat en zomerse klanken waarmee Raymon wel eens dé zomerhit van 2015 in handen zou kunnen hebben.

Het is alweer 5 jaar geleden dat Raymon debuteerde met zijn single ‘Ik Wil Bij Je Zijn’. Sindsdien gaat het bergopwaarts met de carrière van Raymon Hermans, met succesvolle singles en vele optredens in Nederland en Vlaanderen tot gevolg.
Zijn populariteit breidt zich steeds verder uit en zal met een goed gevulde agenda en de release van de geweldige nieuwe single ‘HYPNOSE’ alleen maar groeien. Insiders voorspellen dan ook een mooie carrière.

Bij de release van ‘HYPNOSE’ is ook een frisse videoclip opgenomen welke in het eerste weekend al meer dan 3000 views kreeg op YouTube. Vanaf deze week is de clip ook te zien op de bekende clipkanalen op internet en TV. 

Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion
Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion

RAYMON HERMANS – KUS ME

(5 juni 2014) De 20-jarige rijzende ster Raymon Hermans is terug met de zomerse single “Kus Me”. Samen met topproducer Manfred Jongenelis is er gewerkt aan een unieke sound welke voor 100% bij Raymon past. Het liedje is geschreven door Raymon zelf.
 
De in het Brabantse St. Willebrord geboren en getogen zanger heeft het zingen en entertainen in het bloed. Hij oogste succes met singles als “Ik Wil Bij Je Zijn”, “De Zomer” en “Neem Me Mee” en won hiermee de harten van vele (vooral vrouwelijke) fans. De populariteit van Raymon breidt zich steeds verder uit en insiders voorspellen een grootste carrière.
 
De verwachtingen rondom “Kus Me” zijn hoogespannen en deze single zou wel eens de landelijke doorbraak voor Raymon Hermans kunnen betekenen. Uiteraard wordt de single ondersteund door een passende videoclip welke inmiddels volop op de clipkanalen te zien is. (www.raymonhermans.nl)
 

Meer info over mijn diensten?