Selecteer een pagina

RICARDO HANENBERG

RICARDO HANENBERG – ‘N STEELGITAAR, ‘N GLAASJE WIJN

(11 augustus 2023) Het gaat goed met de carrière van Ricardo Hanenberg. Na de release van ‘Schenk Mij Jouw Mooiste Droom’ presenteert hij met ‘’n Steelgitaar, ’n Glaasje Wijn’ alweer zijn tweede release van 2023. Dit keer koos hij voor een nieuwe bewerking van de Paul Anka klassieker ‘A Steel Guitar And A Glass Of Wine’ welke in 1983 naar het Nederlands vertaald werd door John Spencer, die er een dikke hit mee scoorde. Nu, precies 40 jaar later, vond Ricardo het tijd om samen met zijn producers Sonic Solutions ‘’n Steelgitaar, ’n Glaasje Wijn’ in een nieuw jasje te steken. “Ik merk tijdens mijn optredens dat het publiek graag herkenbaarheid hoort. Aan die vraag probeer ik met mijn nieuwe single te voldoen, en ik merk dat het liedje al goed aanslaat tijdens mijn optredens. Ik hou zelf van rock ’n roll en zing altijd wat rock ’n roll liedjes op de bühne. Daar sluit de nieuwe single naadloos op aan.” aldus de sympathieke zanger.

Ricardo hoopt met de nieuwe single een volgende stap te maken op de muzikale hitladder.

De single verschijnt via Hit It! Music en is te streamen en te downloaden op de bekende portals. Een videoclip is te zien op de clipkanalen.

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion
DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

RICARDO HANENBERG – SCHENK MIJ JOUW MOOISTE DROOM

(14 april 2023) ‘Schenk Mij Jouw Mooiste Droom’ is de titel van de nieuwe single van Ricardo Hanenberg uit ’s Hertogenbosch. Eerder verschenen er van Ricardo de singles ‘Alles Heeft Een Tijd’, ‘Je Vader En Je Moeder’ en het duet met Marco Meesters ‘Vriendschap Voor Altijd’. Hiermee heeft Ricardo al een mooie basis gelegd om zijn carrière nu verder uit te bouwen en groeit zijn agenda met optredens gestaag.

Voor de nieuwe single ging Ricardo de samenwerking aan met het succesvolle prouctieteam Sonic Solutions. ‘Schenk Mij Je Mooiste Droom’ werd geschreven door Yvonne Coppens-Kloppenbrug, die eerder al met succes schreef voor o.a. Henk Bernard en Hans Soomers.

De single verschijnt via Hit It! Music en is te streamen en te downloaden op de bekende portals. Een videoclip is te zien op de clipkanalen.

RICARDO HANENBERG – JE VADER EN MOEDER

(23 april 2021) Met ‘Je Vader En Moeder’ presenteert de uit ’s Hertogenbosch afkomstige Ricardo Hanenberg een geweldige opvolger van zijn debuutsingle ‘Alles Heeft Een Tijd’,  waarmee hij zich vorig jaar goed in de kijker wist te spelen. De nieuwe single is een heerlijke gezellige foxtrot waarin een prominente rol is weggelegd voor de saxofoon. De productie lag wederom in handen van Randy Watzeels, die de song componeerde en de tekst werd door Ricardo zelf geschreven. ‘Je Vader En Moeder’ is dan ook een uitstekende meezinger welke zonder twijfel goed ontvangen zal worden door de doelgroep.

Om het visueel kracht bij te zetten nam Ricardo Hanenberg natuurlijk ook een videoclip op, die volop te zien is op de bekende clip kanalen.  

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion
DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

RICARDO – HANENBERG – ALLES HEEFT EEN TIJD

(20 november 2020) De in ’s Hertogenbosch geboren Ricardo Hanenberg presenteert met zijn single ‘Alles Heeft Een Tijd’ een overtuigend debuut en een uiterst gezellige uptempo meezinger. De single kwam tot stand met Randy Watzeels, die de productie voor zijn rekening nam. Deze foxtrot zal naar verwachting dan ook binnenkort veelvuldig te horen zijn in het land en op de radio stations. Om het visueel kracht bij te zetten nam Ricardo Hanenberg natuurlijk ook een videoclip op, die volop te zien is op de bekende clip kanalen.  

Meer info over mijn diensten?