Selecteer een pagina

RICARDO HANENBERG

RICARDO HANENBERG – JE VADER EN MOEDER

(23 april 2021) Met ‘Je Vader En Moeder’ presenteert de uit ’s Hertogenbosch afkomstige Ricardo Hanenberg een geweldige opvolger van zijn debuutsingle ‘Alles Heeft Een Tijd’,  waarmee hij zich vorig jaar goed in de kijker wist te spelen. De nieuwe single is een heerlijke gezellige foxtrot waarin een prominente rol is weggelegd voor de saxofoon. De productie lag wederom in handen van Randy Watzeels, die de song componeerde en de tekst werd door Ricardo zelf geschreven. ‘Je Vader En Moeder’ is dan ook een uitstekende meezinger welke zonder twijfel goed ontvangen zal worden door de doelgroep.

Om het visueel kracht bij te zetten nam Ricardo Hanenberg natuurlijk ook een videoclip op, die volop te zien is op de bekende clip kanalen.  

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion
DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

RICARDO – HANENBERG – ALLES HEEFT EEN TIJD

(20 november 2020) De in ’s Hertogenbosch geboren Ricardo Hanenberg presenteert met zijn single ‘Alles Heeft Een Tijd’ een overtuigend debuut en een uiterst gezellige uptempo meezinger. De single kwam tot stand met Randy Watzeels, die de productie voor zijn rekening nam. Deze foxtrot zal naar verwachting dan ook binnenkort veelvuldig te horen zijn in het land en op de radio stations. Om het visueel kracht bij te zetten nam Ricardo Hanenberg natuurlijk ook een videoclip op, die volop te zien is op de bekende clip kanalen.  

Meer info over mijn diensten?