Selecteer een pagina

ROB VAN DAAL

ROB VAN DAAL – ZO HEB IK HETR NOOIT BEDOELD

(29 april 2015) Ter gelegenheid van zijn 25-jarige artiestenjubileum komt rasentertainer Rob van Daal met de geweldige nieuwe single “Zo Heb Ik Het Nooit Bedoeld”. Hiermee brengt Rob van Daal een geheel eigen wijze van deze André Hazes klassieker. “Voor velen is het Hazes repertoire heilig, en het is altijd gevaarlijk om zo’n klassieker nieuw leven in te blazen. Ik heb echter in mijn leven genoeg ups en downs meegemaakt, zowel zakelijk als privé, dat ik van mening ben dat ik dit liedje mag zingen en het geloofwaardig op mijn eigen manier breng. Ik sta hier helemaal achter.” aldus een trotse Rob van Daal over zijn nieuwe single.
Voor Rob luidt “Zo Heb Ik Het Nooit Bedoeld” een nieuwe fase van zijn carrière in. In D.E.A. Produkties heeft Rob een nieuw platenlabel, boekingskantoor en management team gevonden die volledig in Rob van Daal geloven. “Het is verfrissend om met een nieuw jong team te werken en het stimuleert me enorm om er ook de volgende 25 jaar weer flink tegenaan te gaan” weet de immer enthousiaste Rob te melden. De RTV promotie blijft in handen van Casper Janssen Music Promotion en voor de productie van “Zo Heb Ik Het Nooit Bedoeld” tekende topproducer Manfred Jongenelis. De videoclip van “Zo Heb Ik Het Nooit Bedoeld” is inmiddels volop te zien op de clipkanalen en insiders voorspellen dat Rob hiermee zijn volgende hit te pakken heeft, welke de komende maanden volop op radio, TV en op feesten en partijen in het land te horen zal zijn.
Mannes - sluit ik mijn ogen Casper Janssen Music Promotion
Mannes - sluit ik mijn ogen Casper Janssen Music Promotion

ROB VAN DAAL – VANACHT (ZET IK DE BLOEMETJES BUITEN)

(10 december 2014) Rob van Daal meldt zich terug met de gezellige nieuwe single “Vannacht (Zet Ik De Bloemetjes Weer Buiten)”. Het is weer een echte ‘ouderwetse van Daal plaat’. Zo kennen we Rob op z’n best. Gewoon feest van de eerste tot de laatste noot. Hij kan zo mee in het rijtje van ‘Ik Ga Leven’, ‘Nathalie’ of ‘Valeria’. Kees Tel heeft een geweldig arrangement voor Rob neergezet. Je hebt bij deze plaat geen keus je gaat zo mee de polonaise in. Deze zullen we zeker nog vaak gaan horen in de kroeg en de après-skibar.

ROB VAN DAAL – JIJ KRIJGT VAN MIJ ‘N DIKKE TIEN

(27 juni 2014) Rob van Daal is terug met een enorme zomerhit, getiteld “Je Krijgt Van Mij ‘n Dikke Tien”. Rob heeft al een hele reeks hits op zijn naam staan met liedjes als “Hé Trut”, “Valeria”, “Ik Ga Leven”, “Alles Wat Je Doet”, “We Benne Op De Wereld”, “Leven Lukt Me Niet Met Jou” en vele andere. Voor de nieuwe single trok Rob de studio in met Manfred Jongenelis, die in het verleden veel hits voor Rob produceerde. “Je Krijgt Van Mij ‘n Dikke Tien” is een heerlijke zomerse plaat met bubbling invloeden.

Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion
Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion

ROB VAN DAAL – HUISPAK MET PAILLETJES

(20 januari 2014) Met carnaval kun je een single van Rob van Daal verwachten! Rob heeft al veel carnavals hits op zijn naam staan, zoals o.a. ‘Nathalie’, ‘Marie Louise”, ‘Kan ik daar wat aan doen’ en ‘Een bosje rozen’. En ja ook in 2014 is Rob weer van de partij met een echte carnavalskraker. De inhoud van het lied laat zich zo raden, want met een titel als ‘Huispak met pailletjes’, weet iedereen waarover het gaat.
Dit gezellige carnavalsnummer is op het lijf geschreven van deze vrolijke Brabander, want als iemand wel met een grap en een lach op het podium staat dan is dat Rob van Daal wel. Tekst en muziek werden geboren bij Ton Wolter. En het nummer werd verder opgevoed in de studio van NE Produkties in Breda. De single is verkrijgbaar via de bekende downloadportals.

Meer info over mijn diensten?