Selecteer een pagina

ROBERT DEN BROK

ROBERT DEN BROK – IK HEB ALLEEN NOG MAAR DIE FOTO

(31 oktober 2013) Met “Ik Heb Alleen Nog Maar Die Foto” komt de sypathieke zanger en entertainer Robert den Brok wederom met een opvallende nieuwe single en heeft hij ervoor gekozen om deze klassieker van het legendarische duo Hepie & Hepie in een geheel eigen gezellig jasje te gieten. Robert scoorde in de afgelopen twee jaar hit na hit met liedjes als “Vind Ik Leuk”, “Super Duper” en onlangs nog met “Lekker”, waarmee hij een stevige plek in de charts wist te bemachtigen en met de single “Weekend” (i.s.m. DJ Menno & DJ Peet) heeft Robert tevens de nominatie voor Beste Party Single 2013 bij de Party Awards in de wacht gesleept, welke op 27 november a.s. uitgereikt zullen worden. “Ik Heb Alleen Nog Maar Een Foto” is wederom geproduceerd door hitproducer Kees Tel en wordt ondersteund door een videoclip, geschoten door Canonball Media.

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion
Mannes - sluit ik mijn ogen Casper Janssen Music Promotion

ROBERT DEN BROK – LEKKER

(10 mei 2013) Met “Lekker!” laat Robert den Brok weer van zich horen. In het afgelopen jaar was hij uiterst succesvol met de singles “Kom Nou Eens Allemaal Mee”, “Vind Ik Leuk”, “Super Duper” en “Weekend”. Onder productionele leiding van hitproducer Kees Tel kwam “Lekker!” tot stand. Een pakkende track die ongetwijfeld binnenkort door heel Nederland meegezongen zal worden. “Lekker!” wordt begeleid door een fantastische videoclip met daarin een knipoog naar de spraakmakende clip “Blurred Lines” van Robin Thicke. (HIT IT! Music / www.hititmsic.nl)

ROBERT DEN BROK FT DJ MENNO & DJ PEET – WEEKEND

(12 december 2012) Zanger en DJ Robert den Brok (bekend van de hits “Vind Ik Leuk” en “Super Duper”) heeft voor zijn nieuwste single “Weekend!” de hulp ingeroepen van DJ Menno en DJ Peet.

DJ Menno is een jonge upcoming DJ. Zo won hij de Apres Skihut DJ Contest 2011, was hij in aktie te zien zijn op Go Apres Ski 2012 in AHOY en had onlangs een nominatie op zak voor de Party Awards 2012. Het afgelopen jaar was hij erg succesvol in het party circuit met de singles “Doe Een Stapje Naar Voren” (met Dennis Jones) en “Gewoon Een Vrolijk Liedje” (met Dennis E.).

DJ Peet draait al enkele jaren mee en won diverse awards vanwege zijn inventieve draaistijl en bedenker van diverse muziekformats, waarmee hij veel succes oogstte.

2012 was een geweldig jaar voor Robert den Brok. Zijn singles “Kom Nou Eens Allemaal Mee”, “Vind Ik Leuk” en Super Duper werden erg goed ontvangen. Met “Weekend!”, gebaseerd op een hit van Brennan Heart, sluit Robert den Brok een erg succesvol jaar af en gaat samen met DJ Menno & DJ Peet met dit geweldige “anthem” 2013 in. (HIT IT! Music)

Evert Huygevoort - Niemand Anders Casper Janssen music Promotion
DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

ROBERT DEN BROK – SUPER DUPER

(oktober 2012) Na het succes van de single ‘Vind Ik Leuk’ komt de Brabantse zanger, DJ en entertainer Robert Den Brok met een nieuwe single. De nieuwe track heet ‘Super Duper’ en is wederom een heerlijke, aanstekelijke feestplaat. Het nummer is verschenen via HIT IT! Music.

In het Nederlandse feestcircuit heeft Robert den Brok inmiddels al verschillende hits op zijn naam staan, waaronder ‘Als Ik In Je Ogen Kijk Melanie’, ‘Ik Heb Je Niet De Hemel Beloofd’ en ‘Kom Nou Eens Allemaal Mee’. Zijn eerste Single Top 100-hit scoorde de zanger uit Berghem onlangs met de voorganger van ‘Super Duper’; ‘Vind Ik Leuk’. Dit nummer haalde de 68e plaats en stond 5 weken genoteerd.

ROBERT DEN BROK – VIND IK LEUK

(12 mei 2012) Iedereen zit tegenwoordig op het sociale netwerk Facebook, en wie kent niet de “Vind Ik Leuk” button? Zanger/DJ Robert den Brok speelt hierop in met zijn nieuwe single “Vind Ik Leuk”. Het is een vrolijk, zomers nummer geworden met Zuid Amerikaanse invloeden, dat na één keer beluisteren in je hoofd blijft hangen. De productie lag in handen van Kees Tel, die ook bij Robert’s vorige single “Kom Nou Eens Allemaal Mee” achter de knoppen zat. Uiteraard wordt deze single ondersteund met een zeer toepasselijke videoclip.
De verwachtingen zijn hooggespannen want deze single zou wel eens de doorbraak van Robert den Brok kunnen betekenen.
Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion

ROBERT DEN BROK – KOM NOU EENS ALLEMAAL MEE

“Kom Nou Eens Allemaal Mee” is de geweldige nieuwe single van zanger en DJ Robert den Brok en de eerste release op het nieuwe label HIT IT! Music. Robert den Brok was eerder succesvol met singles als “Als Ik In Je Ogen Kijk, Melanie” en “Ik Heb Je Niet De Hemel Beloofd”. De nieuwe single is geproduceerd door niemand minder dan Kees Tel (bekend van o.a. René Schuurmans, Jody Bernal, Gerard Joling, Helemaal Hollands, Alex, Dennis Jones, Gebroeders Ko, Stef Ekkel, Roy Raymonds e.v.a.). Behalve de standaard versie is er tevens een speciale carnavals versie beschikbaar van “Kom Nou Eens Allemaal Mee”. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de videoclip, welke geschoten is door Red Gell Media. De eerste reacties op deze single zijn super.

Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion

Meer info over mijn diensten?