Selecteer een pagina

ROBERT SAND

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

ROBERT SAND – HET IS WAT HET IS

(11 juni 2021) ‘Met ‘Het Is Wat Het Is’ presenteert de uit Gouda afkomstige Robert Sand alweer zijn tweede single. Het is de opvolger van ‘Waar Doen We Het Anders Voor’ waarmee Robert vorig jaar een bescheiden suces behaalde. Wederom dook Robert de studio in met de heren van Sonic Solutions met het uiterst aanstekelijke ‘Het Is Wat Het Is’ als resultaat. “Een plaat met hitpotentie” wordt geroepen in vakkringen!

Robert Sand is een enorme Elvis fan en in 1990 begon hij met het imiteren van zijn grote idool. Dit leidde er toe dat hij, niet onverdienstelijk overigens, ook live ging zingen. Ondertussen werd het repertoire verder uitgebreid met liedjes van o.a. André Hazes, René Froger e.v.a. en imiteerde hij typetjes als Bob de Rooy. Hiermee kreeg Robert steeds meer succes, en dus ook meer boekingen. Cannonball Media verzorgde een passende videoclip en de single wordt gereleased door Hit It! Music.

ROBERT SAND – WAAR DOEN WE HET ANDERS VOOR

(26 juni 2020) Robert Sand is een enorme Elvis fan en in 1990 begon hij met het imiteren van zijn grote idool. Dit leidde er toe dat hij, niet onverdienstelijk overigens, ook live ging zingen. Ondertussen werd het repertoire verder uitgebreid met liedjes van o.a. André Hazes, René Froger e.v.a. en imiteerde hij typetjes als Bob de Rooy. Hiermee kreeg Robert steeds meer succes, en dus ook meer boekingen. Daarom vond Robert het nu tijd om ook zelf een single te maken. Samen met Sonic Solutions kwam de aanstekelijke single ‘Waar Doen We Het Anders Voor’ tot stand, wat zomaar een enorme hit zou kunnen worden. Cannonball Media verzorgde een passende videoclip en de single wordt gereleased door Hit It! Music.

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

Meer info over mijn diensten?