Selecteer een pagina

ROY RAYMONDS

ROY RAYMONDS – NEVER DAT IK JOU LAAT GAAN

(5 oktober 2012) Met “Never Dat Ik Jou Laat Gaan”  keert Roy Raymonds weer terug aan het Nederlandstalige hitfront. Roy Raymonds staat bekend als “de blote voete zanger van Nederland” en scoorde in het verleden met hits als “Ik Heb Een Knal Rooie Rubberboot”, “Zomer Op Het Plein”, “De Reiger” en vorig jaar was hij nog uiterst succesvol met “LaLaLa Liedje”. Zijn optredens staan bekend als “explosief” en Roy vliegt als een ware wervelwind over de bühne. Hierdoor heeft Roy inmiddels een flinke schare fans achter zich. Voor de nieuwe single “Never Dat Ik Jou Laat Gaan” ging Roy opnieuw de samenwerking aan met producer Kees Tel met als resultaat een heerlijke radiovriendelijke meezinger waarmee Roy ongetwijfeld weer hoge ogen zal gooien. (HIT IT! Music)

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion
Mannes - sluit ik mijn ogen Casper Janssen Music Promotion

ROY RAYMONDS -FT JOHAN VLEMMIX – DE GOUDEN PENDULE

Titelsong van de TV serie “Sinterklaas En De Gouden Pendule” waarin Roy Raymonds een hoofdrol van slechterik “Hendrik Tyseur” speelt. Naast Roy bestaat de sterrencast uit o.a. Coole Piet Diego / Harold Verwoert, Albert van Benthem, Johan Vlemmix, Kees Tol, Sjon & Sjefrie, Lisa, Amy & Shelly, André Pronk e.a.

ROY RONALDS – LALALA LIEDJE

(29 oktober 2010) Het gaat goed met de blote voeten zanger van Nederland Roy Raymonds. Zijn LaLaLa-Liedje blijft maar stijgen in de hitlijsten. Deze week In de Nederlandstalige top 30 van 19 naar 14 & in de top 100 stijgt hij van 78 door naar de 60ste plaats. Hiermee scoort hij zijn grootste hit tot nu toe. Hij is genomineerd voor “de Gouden Pepernoot” voor zijn rol in de TV-serie “Sinterklaas & de gouden pendule”waarin hij de slechterik “Hendrik Tyseur” speelt. Zaterdag 5 november zal de feestelijk premiere van deze TV serie zijn waar vele BN-ers te gast zullen zijn. Maar ook is hij de speciale gast op de Corendon familiedag in Slagharen (waar tevens TV opnamens zijn voor de SoapSerie over Corendon op SBS6) en uiteraard zal roy zijn nummer “Vakantie Vakantie” zingen die nu nog steeds gebruikt word in alle TV spots van Corendon. En onlangs werd Roy gevraagd door Alzheimer Nederland om mee te werken aan een groot landelijk project.Samen met Corry konings, Danny Nicolai, Rob Ronalds, e.v.a. nam hij het mooie nummer “sterren voort Alzheimer”op. Deze actie van “Sterren voor Alzheimer”zal eerdaags groots in de media gebracht worden zoals weekbladen en vele TV programma’s . Roy is druk in voorbereiding van een actie i.s.m. Alzheimer Nederland. Hij is van plan om op zijn slippers/blote voeten te gaan lopen van Maastricht naar Sneek. Hoe en wanneer deze actie precies in zijn werk gaat zal later te vinden zijn op de website van Roy en van Alzheimer Nederland. meer informatie is te vinden op www.actievooralzheimer.nl
UPDATE WEEK 42
Top 100 – nieuw binnen op 93
Radio NL top30 – van 30 naar 28
Radio Continu – voor de 2de week op 1
Feesttop20 – van 6 naar 3
Hollandse Hitsforum – van 23 naar 18
Feestclips top 20 – voor de 2de week op 2
SingleCD – nieuw binnen op 2
Aalburg FM – nieuw binnen op 5
Teamfm (voorheen Moonlight) – van 22 naar 12
Interview Radio Rijnmond 25/10
Klompentip 4
Holland FM Top 20 (11)
Optimaal FM Eigenwijze 15 (4)
A Rotatie bij:
TV Oranje, Radio Oranje Nationaal, RadioNL,
Radio Hollandio, Radio Continu, Holland FM, VBRO (België)
Evert Huygevoort - Niemand Anders Casper Janssen music Promotion

Meer info over mijn diensten?