Selecteer een pagina

RUDY DE WIT

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

RUDY DE WIT – VERLIEFD, VERLOOFD, GETROUWD

(14 juni 2024) In 2012 brak Rudy de Wit door met de single ‘Sweet Love’. Een jaar later scoorde hij een nog veel grotere hit met ‘Ga Met Me Mee’ en sindsdien is Rudy de Wit niet meer weg te denken uit het Nederlandstalige hitwezen. Hiermee brak ook producer Harald Queens door, die vele hits produceerde voor o.a. Robert Pater, Raymon Hermans en natuurlijk de monsterhit ‘Engelbewaarder’ van Marco Schuitmaker. Harald Queens heeft opnieuw de handen ineen geslagen met zanger Rudy de Wit om samen hun eigen bewerking te maken van ‘Verliefd, Verloofd, Getrouwd’ van Frank & Mirella uit 1973. Dit liedje werd geschreven door Jack Jersey en radio DJ Wil Luikinga. Het resultaat is een hitgevoelige kneiter waarmee gerust gesteld kan worden dat Rudy opnieuw een klapper in handen heeft.

Voor ‘Verliefd, Verloofd, Getrouwd’ is door Jaap van Didden een passende videoclip geschoten.

RUDY DE WIT – BESODEMIETERD

(2 februari 2024) Rudy de Wit is terug met een geweldige nieuwe feestknaller, getiteld ‘Besodemieterd’. Met deze absolute meezinger laat Rudy weer een andere kant van zich horen. Rudy de Wit kennen we natuurlijk allemaal van grote hits zoals ‘Ga Met Me Mee’, ‘Sweet Love’, ‘Kom Bij Mij’, ‘Oh Jij Ja Jij’ e.v.a.. Voor de nieuwe single ‘Besodemieterd’ dook hij de studio in van Kees Tel, waar Rudy eerder al succesvolle nummers zoals ‘Onder De Volle Maan’ en ‘Alles Is Anders’ opnam. Het kan dan ook niet anders, dat Rudy met ‘Besodemieterd’ weer een succes kan toevoegen aan zijn inmiddels toch al indrukwekkende lijst met hits. Een bijpassende videoclip zal deze release begeleiden.

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion
DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

RUDY DE WIT ft. PARTY DJ RUDIE JANSEN – HITMEDLEY 2

(26 mei 2023) Na het succes van de eerste Hitmedley van Rudy de wit verschijnt nu ‘Hitmedley 2’. De beste hits van Rudy’s tweede album ‘Alles Is Anders’ zijn door Party DJ Rudie Jansen vakkundig aan elkaar gemixt, met daarin ‘Oh Jij Ja Jij’, ‘Jij Was Het Mooiste Meisje’, ‘Alles Is Anders’, ‘Zigeunerin’, ‘Dans Helena’. De hits komen in een sneltreinvaart voorbij en roept één groot feest der herkenning op. Met name de vele party DJ’s in het land zullen ‘Hitmedley 2’ veelvuldig voor laten komen in hun sets. Een videoclip is beschikbaar op de bekende clipkanalen.

RUDY DE WIT – DANS HELENA (SINGLE REMIX)

(28 oktober 2022) Al bij het verschijnen van Rudy de Wit’s meest recente album ‘Alles Is Anders’ in het voorjaar van 2022 bleek de track ‘Dans Helena’ al een grote favoriet bij de fans. Nu verschijnt ‘Dans Helena’ op veler verzoek op single. Voor de single werd ‘Dans Helena’ nog even kritisch onder handen genomen en het producersteam Sonic Solutions (bekend van o.a. ‘De Toreador’) verfijnde de sound met een fantastische exclusieve single remix. Hiermee heeft Rudy een perfecte opvolger in handen van de hit ‘Oh Jij Ja Jij’ waarmee hij eerder dit jaar alle playlisten veroverde en die veelvuldig te horen was op radio, feesten, partijen en in de kroegen. De verwachting is dat het met ‘Dans Helena’ dezelfde kant op zal gaan. Ron Schmid, bekend uit de reality soap ‘Ik Geloof In Mij’ verzorgde de videoclip.

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion
DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

RUDY DE WIT – ALLES IS ANDERS (ALBUM)

(11 maart 2022) Met het album ‘Alles Is Anders’ levert Rudy de Wit weer een zeer divers album af waarmee hij zijn fans en de liefhebbers

van het Nederlandstalige lied op hun wenken bedient.

Sinds zijn doorbraak met de hits ‘Sweet Love’ en ‘Ga Met Me Mee’ is Rudy niet meer weg te denken uit het Nederlandstalige segment. Zijn hits zijn volop te beluisteren op de radio stations en in de uitgaansgelegenheden, en Rudy is een graag geziene gast op de Nederlandse en Vlaamse podia.

Op 11 maart verschijnt het tweede album van deze populaire volkszanger Het album kwam tot stand met topproducers Harald Queens, Manfred Jongenelis, Sonic Solutions en Kees Tel. Hiermee werkte Rudy dus samen met de crème de la crème van de Nederlandstalige scene. ‘Alles Is Anders’ is dan ook een top album geworden, waarop de laatste hits van Rudy, zoals ‘Onder De Volle Maan’, ‘Jij Was Het Mooiste Meisje’, ‘Alles Is Anders’ en ‘Waarom De Zon Vandaag Verdween’ niet op mogen ontbreken. Natuurlijk staat ook de actuele hit ‘Oh Jij Ja Jij’ op het album alsmede verdere nieuwe stukken. 

RUDY DE WIT – OH JIJ JA JIJ

(14 januari 2022) Met ‘Oh Jij Ja Jij’ laat Rudy de Wit zich weer van een kant horen die zijn fans het liefst horen; een stampende meezinger die dankzij producer Harald Queens weer het typische “Rudy de Wit sausje” krijgt. De single past qua sfeer zo in het rijtje thuis van eerdere hits zoals ‘Sweet Love’, ‘Ga Met Me Mee’ en ‘Kom Bij Mij’, die inmiddels uitgegroeid zijn tot klassiekers in het Nederlandstalige genre.

Tevens heeft Rudy de Wit de opnames afgerond van zijn gloednieuwe album ‘Alles Is Anders’ welke op zeer korte termijn zal verschijnen.

Kortom, Rudy de Wit is weer helemaal terug om zijn fans te bedienen met geweldige liedjes, zoals we van hem gewend zijn.

‘Oh Jij Ja Jij wordt uiteraard ondersteund door een videoclip die op alle bekende videoclip kanalen te bewonderen is en de single is uiteraard beschikbaar de bekende download-  en streamings-portals.  

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion
DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

RUDY DE WIT – WAAROM DE ZON VANDAAG VERDWEEN

(4 juni 2021) De populaire volkszanger Rudy de Wit laat weer van zich horen met een geweldige nieuwe single ‘Waarom De Zon Vandaag Verdween’. Hiervoor sloeg hij voor het eerst sinds vier jaar weer de handen ineen met producer Harald Queens, die Rudy eerder hielp aan de grootste hits uit zijn carrière zoals ‘Sweet Love’, ‘Kom Bij Mij’ en ‘Ga Met Me Mee’. Het resultaat is een vrolijke zomerse track, die overgoten is met het typische Harald Queens sausje.
De nieuwe single ‘Waarom De Zon Vandaag Verdween’ is weer een échte Rudy de Wit knaller en de verwachtingen zijn dan ook weer hooggespannen.
Achter de schermen wordt momenteel gewerkt aan een gloednieuw album van Rudy de Wit, welke later dit jaar zal verschijnen.
‘Waarom De Zon Vandaag Verdween’ wordt uiteraard ondersteund door een videoclip die op alle bekende videoclip kanalen te bewonderen is en de single is uiteraard beschikbaar de bekende download-  en streamings-portals.

RUDY DE WIT – ZIGEUNERIN 

(13 maart 2020) ‘Zigeunerin’ is de nieuwe single van Rudy de Wit, en geheel volgens beproefd concept. In 2012 verscheen ‘Sweet Love’ waarin Rudy Nederpop-nostalgie met het Nederlandse lied van het heden vermengde. Dit bleek in schot in de roos en bewerkstelligde een doorbraak voor Rudy de Wit. Hits als ‘Ga Met Me Mee’, ‘Kom Bij Mij’, ‘Kom En Zing Mee’ en ‘Onder De Volle Maan’ volgden elkaar in rap tempo op en Rudy is inmiddels niet meer weg te denken in het Nederlandstalige hitwezen.

De nieuwe single ‘Zigeunerin’ sluit naadloos aan op voorgaande successen en de verwachtingen zijn dan ook weer hooggespannen.

Achter de schermen wordt momenteel gewerkt aan een gloednieuw album van Rudy de Wit.

De nieuwe single ‘Zigeunerin’ wordt uiteraard ondersteund door een videoclip die op alle bekende videoclip kanalen te bewonderen is en de single is uiteraard beschikbaar de bekende download-  en streamings-portals.  

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion
Mannes - sluit ik mijn ogen Casper Janssen Music Promotion

RUDY DE WIT – ALLES IS ANDERS

(9 augustus 2019) Na het succes van de single ‘Onder De Volle Maan’ keert Rudy de Wit terug met de ijzersterke opvolger ‘Alles Is Anders’. ‘Alles Is Anders’ is een remake van een hit van Ben Cramer uit 1980, welke door Rudy i.s.m. producer Kees Tel in een nieuw jasje is gestoken. Hiermee heeft Rudy weer een herkenbare single in handen met hitpotentie. Op 1 september zal Rudy zijn nieuwe single presenteren bij café/zaal Tante Toetje in Berghem, met gastoptredens van o.a. Sieneke, Kobus Engels, Dennis Jones, Wimmie Bouma, Etienne Alvares e.v.a.

Het gaat dan ook goed met Rudy de Wit. Eerder scoorde hij grote hits met liedjes als ‘Sweet Love’ en ‘Ga Met Me Mee’ en bracht al een succesvol album uit. Achter de schermen wordt momenteel gewerkt aan een gloednieuw album van Rudy de Wit.

De nieuwe single ‘Alles Is Anders’ wordt uiteraard ondersteund door een videoclip die op alle bekende videoclip kanalen te bewonderen is en de single is uiteraard beschikbaar de bekende download-  en streamings-portals. 

RUDY DE WIT – ONDER DE VOLLE MAAN

(25 januari 2019) Na een wat stillere periode keert de populaire zanger Rudy de Wit in 2019 genadeloos terug met een ijzersterke nieuwe single ‘Onder De Volle Maan’. Voor Rudy betekent dit een nieuwe start en hij is voornemens om er weer vol tegenaan te gaan. Onlangs tekende Rudy een nieuwe overeenkomst met Hit It! Music, het label dat al jaren de platen uitbrengt van Rudy, en er liggen volop plannen voor 2019, waaronder single releases en een nieuw album. “Ik ben blij met het vertrouwen dat Hit It! Music in mij toont, en ik zal er dan ook alles aan doen om de verwachtingen waar te maken” aldus Rudy, die ontzettend veel zin heeft om met zijn nieuwe single de bühne op te gaan. “De single is geproduceerd door Kees Tel en Casper Janssen, en de laatstgenoemde waakte ervoor dat mijn sound gehandhaafd bleef, en ik ben erg blij met het eindresultaat.” vervolgt Rudy.

Na eerder al enkele singles gemaakt te hebben, brak Rudy enkele jaren geleden door met hits zoals ‘Sweet Love’ en ‘Ga Met Me Mee’, liedjes die tot op de dag van vandaag veelvuldig op radio en in het land gedraaid worden. Succesvolle singles en een album volgden. Met ‘Onder De Volle Maan’ wordt een volgende stap gezet. De videoclip van ‘Onder De Volle Maan’ zal op zeer korte termijn beschikbaar zijn.

Evert Huygevoort - Niemand Anders Casper Janssen music Promotion
DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

RUDY DE WIT – JIJ WAS HET MOOISTE MEISJE

(29 september 2017) Met “Jij Was Het Mooiste Meisje” keert de populaire Tilburgse volkszanger terug naar zijn roots, en komt hij met een onvervalste kraker in de traditie van de klassiekers “Sweet Love” en “Ga Met Me Mee”. De productie lag dan ook weer in vertrouwde handen van Harald Queens, die verantwoordelijk was voor menig hit van Rudy. “Jij Was Het Mooiste Meisje” brengt bij de eerste klanken een onweerstaanbare herkenbaarheid naar boven, die de luisteraar meteen inpakt. Hiermee klinkt Rudy weer precies zoals de fans hem het liefst horen. Cannonball Media schoot een smaakvolle videoclip, welke van het begin tot het eind een glimlach op je gezicht tovert.  Kortom; Rudy de Wit is met “Jij Was Het Mooiste Meisje” weer helemaal terug!!!

RUDY DE WIT – JE BENT VEREIDELIJK

(6 mei 2016) “Je Bent Verleidelijk” is alweer zo’n heerlijke single van Tilburger Rudy de Wit, die met titels als “Sweet Love” en “Ga Met Me Mee” heuse klassiekers op zijn naam wist te zetten. Wederom is gekozen voor een bewerking van een legendarische klassieker, en dit keer viel de keuze op Tom Jones’ “It’s Not Unusual”, welke door producer Manfred Jongenelis in een heerlijk zomers “Mambo Nr. 5”-achtig jasje gegoten is. Dit in combinatie met het prettige en herkenbare stemgeluid van Rudy de Wit heeft geresulteerd tot een oergezellige en bloedcommerciële single.

Hiermee bewijst Rudy de Wit wederom dat hij tot een van de meestbelovende Nederlandstalige artiesten van dit moment gerekend mag worden, waar we in de toekomst nog veel van zullen horen.  Inmiddels heeft Rudy al een hele rij hits op zijn naam staan, en binnenkort kunnen we zonder twijfel “Je Bent Verleidelijk” aan dat indrukwekkende lijstje toevoegen.

De komende maanden zal Rudy dan ook weer veelvuldig te horen zijn op de diverse radio zenders en te zien zijn tijdens zijn vele optredens in het land.

Cannonball Media produceerde de videoclip van “Je Bent Verleidelijk” welke volop te bewonderen is op de clipkanalen.

Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion
Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion

RUDY DE WIT – KOM EN ZING MEE

(21 augusutus 2015) “Kom En Zing Mee” is de titel van de nieuwe single van Rudy de Wit. Met deze door Harald Queens geproduceerde single heeft Rudy weer een échte “Rudy de Wit-plaat” in handen, die naadloos in het rijtje past van hits als “Sweet Love”, “Kom Bij Mij” en “Ga Met Me Mee”.

Vorig jaar verscheen Rudy’s debuutalbum “Ga Met Me Mee” en inmiddels is de Tilburger Rudy de Wit uitgegroeid tot een ware volksheld. Zijn liedjes worden veelvuldig gedraaid op de Nederlandse en Vlaamse radiostations én in de kroegen en Rudy heeft een goedgevulde agenda met optredens.

De verwachting is dan ook dat binnenkort iedereen de nieuwe single “Kom En Zing Mee” weer luidkeels mee zal zingen, zoals het ook met Rudy’s vorgaande singles is vergaan.

Red Gell Media produceerde de prachtige videoclip van “Kom En Zing Mee” welke volop te bewonderen is op de clipkanalen.

RUDY DE WIT – DIT IS ZO’N DAG

(3 april 2015) Na het succesvolle album “Ga Met Me Mee” en de hitsingles “Sweet Love”, “Ga Met Me Mee”, “Zin In Een Feestje” en “Hé Ga Je Mee (Naar Ons Stamcafé)” verschijnt nu een gloednieuwe single van de Tilburgse volksheld Rudy de Wit. De single is getiteld “Dit Is Zo’n Dag” en bevat weer alle ingrediënten die bij een succesvolle Rudy de Wit plaat horen. De productie lag in handen van topproducer Manfred Jongenelis. De verwachtingen zijn dan ook weer hooggespannen, en “Dit Is Zo’n Dag” wordt natuurlijk ondersteund door een prachtige videoclip.

Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion
Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion

RUDY DE WIT – HÉ GA JE MEE NAAR ONS STAMCAFÉ

(26 december 2014) Meteen na Kerstmis zal de promotie van de Rudy de Wit single “Wie Gaat Er Mee (Naar Het Kerstdiner)” overgaan op de reguliere versie “Hé Ga Je Mee (Naar Ons Stamcafé)”. De single is voorzien van een nieuwe tekst en een nieuwe mix. De tekst hiervoor is gemaakt door Dennis Musters (Duo Knotsgek)  en Casper Janssen (Dennis Jones) en de productie is uiteraard weer van Harald Queens. Deze swingende en vrolijke track is natuurlijk afkomstig van Rudy de Wit’s succesvolle debuutalbum “Ga Met Me Mee”.

rudy de wit – wie gaat er mee 

(21 november 2014) Gelijktijdig met de release van Rudy de Wit’s debuutalbum “Ga Met Me Mee” verschijnt de kerstsingle “Wie Gaat Er Mee (Naar Het Kerstdiner)”, een vrolijke en swingende kerstplaat. “Wie Gaat Er Mee (Naar Het Kerstdiner)” is een bewerking van de Brenda Lee klassieker “Rockin Around The Christmas Tree” waarvoor Dennis Musters een Nederlandstalige tekst schreef. De productie ligt in de vertrouwde handen van Harald Queens.

Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion
Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion

rudy de wit – zin in een feestje

(22 augustus 2014) De sympathieke Tilburger Rudy de Wit mag gerust een van dé opkomende Nederlandstalige artiesten van dit moment genoemd worden. Met zijn singles “Enkel Een Lach Van Jou”, “Sweet Love”,  “Kom Bij Mij”, “Ga Met Me Mee (Be My Day)” en “Genieten” wist Rudy de ene hit na de andere te scoren.

Reikhalzend werd er dan ook uitgekeken naar de nieuwe single van Rudy de Wit, en deze is nu een feit. De titel is “Zin In Een Feestje” en hiermee heeft Rudy een enorme kneiter in handen. Voor deze single werd i.s.m. Rudy’s
vaste producer Harald Queens de oude Boney M. hit “I See A Boat On The River” onder handen genomen en in een typisch Rudy de Wit jasje gegoten. Het resultaat mag er wezen en hiermee lijkt Rudy zijn zesde hit in een rij te pakken te hebben..
Dit najaar verschijnt via Hit It! Music het debuut album van Rudy de Wit waarvan de verwachtingen hooggespannen zijn.
 

rudy de wit – SWEET LOVE

(21 november 2012) Op veler verzoek verschijnt nu eindelijk “Sweet Love” van Rudy de Wit op single. Deze Nederlandstalige versie van de Ferrari klassieker uit de jaren ’70 wordt geweldig ontvangen door de radio stations en is een kneiter van een hit in het land. Hiermee lijkt de doorbraak van Rudy de Wit een feit.

Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion
Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion

rudy de wit – ENKEL EEN LACH VAN JOU

(September 2012) Enkel Een Lach Van Jou” is de aanstekelijke nieuwe single van de uit Tilburg afkomstige zanger Rudy de Wit. Na eerdere singles “Als Jij Me Aankijkt”, “Mijn Leven Is Zo Koud Zonder Jou” en “Geen Euro Meer Te Makken” ging Rudy voor deze single de samenwerking aan met producer Harald Queens. Ondersteund door een mooie videoclip zal Rudy de Wit naar verwachting hoge ogen gaan gooien met deze geweldige productie. (HIT IT! Music)

Meer info over mijn diensten?