Selecteer een pagina

RUTGER VAN BARNEVELD

RUTGER VAN BARNEVELD – HELENA (album)

(27 mei 2022) Dankzij zijn deelname aan het SBS programma ‘Ik Geloof In Mij’ werd Rutger van Barneveld in één klap een publiekslieveling en een bekende Nederlander, en groeide zijn single ‘Helena 2.0’ uit tot een gigantische hit. Daarmee werd de doorbraak van Rutger van Barneveld een feit en zorgde voor veel radio- en TV-optredens. Ook met de opvolger ‘Ik Zie De Liefde’ wist Rutger van Barneveld hoge ogen te gooien. Onlangs verscheen de single ‘Jij Bent De Zon In Mijn Hart’ waarmee Rutger zijn derde hit op een rij heeft. Daarmee wordt het tijd voor zijn debuutalbum ‘Helena’ welke natuurlijk de eerdergenoemde hits bevat. Dit album kwam o.a. tot stand met bekende producers Harald Queens (Raymon Hermans, Robert Pater, Rudy de Wit) en Kees Tel (René Schuurmans, Gerard Joling). ‘Helena’ bevat 13 heerlijke Rutger van Barneveld liedjes waarvoor o.a. topschrijvers Diane Theunissen, Kees Tel, Rinus Ponsen, Waylon van der Heijden, Frank van Etten en René le Blanc compositorische bijdragen leverden. Het resultaat mag er wezen want ‘Helena’ is een afwisselend album geworden met vrolijke uptempo meezingers, maar ook enkele gevoelige ballads.

Tracklisting:

 1. Helena 2.0
 2. Jij Bent De Zon In Mijn Hart
 3. Blijf Bij Mij 2.0
 4. Droog Nu Je Tranen
 5. Ik Zie De Liefde
 6. De Mooiste Ster
 7. Lieveling 2.0
 8. Omdat Het Zo Mag Zijn 2.0
 9. Dat Ogenblik Veranderde Mijn Leven
 10. Engel Op Aard 2.0
 11. Een Dag Uit Duizend Dromen 2.0
 12. Schenk Mij De Laatste Dans
 13. Helena (ballad versie)
DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion
DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

RUTGER VAN BARNEVELD – JIJ BENT DE ZON IN MIJN HART

(29 april 2022) ‘Jij Bent De Zon In Mijn Hart’ is de nieuwe single van Rutger van Barneveld. Dankzij zijn deelname aan het SBS programma ‘Ik Geloof In Mij’ werd Rutger van Barneveld in één klap een bekende Nederlander, en groeide zijn single ‘Helena 2.0’ uit tot een gigantische hit. Daarmee werd de doorbraak van Rutger van Barneveld een feit. Ook met de opvolger ‘Ik Zie De Liefde’ wist Rutger hoge ogen te gooien. De nieuwe hitsingle ‘Jij Bent De Zon In Mijn Hart’ is geschreven en geproduceerd door Kees Tel en zal net als eerdergenoemde singles te vinden zijn op het binnenkort te verschijnen debuutalbum ‘Helena’. Het is wederom een vrolijke zomerse meezinger.

Een bijpassende videoclip zal te zien zijn op de bekende clipkanalen.

RUTGER VAN BARNEVELD – IK ZIE DE LIEFDE

(11 februari 2022) Dankzij zijn deelname aan het SBS programma ‘Ik Geloof In Mij’ werd Rutger van Barneveld in één klap een bekende Nederlander, en groeide zijn single ‘Helena 2.0’ uit tot een gigantische hit. Daarmee werd de doorbraak van Rutger van Barneveld een feit. Nu is het tijd voor de opvolger, getiteld ‘Ik Zie De Liefde’. Deze single kwam tot stand met hetzelfde team dat verantwoordelijk was voor ‘Helena 2.0’ met Diane Theunissen als schrijfster en Harald Queens als producer. ‘Ik Zie De Liefde’ is de voorloper van het binnenkort te verschijnen debuutalbum van Rutger van Barneveld, waar momenteel de laatste hand aan wordt gelegd.

Een bijpassende videoclip zal te zien zijn op de bekende clipkanalen.

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion
DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

RUTGER VAN BARNEVELD – HELENA 2.0 (HARDSTYLE REMIX)

(18 juni 2021) Van de hit ‘Helena 2.0’ van ‘Ik Geloof In Mij’ ster Rutger van Barneveld verschijnt er nu voor de liefhebber een knallende en beukende hardstyle remix. Hiermee zal ‘Helena 2.0’ een geheel nieuwe doelgroep bereiken.

RUTGER VAN BARNEVELD – HELENA 2.0

(12 februari 2021) Dankzij zijn deelname aan het SBS programma ‘Ik Geloof In Mij’ werd Rutger van Barneveld in één klap een bekende Nederlander. In het eerste seizoen van deze reality serie was te zien hoe hard Rutger ploetert om een stapje hoger op de ladder te komen in het artiestenvak. Samen met René le Blanc werd Rutger dé ster uit het programma. Zijn 10 jaar oude single ‘Helena’ liep als rode draad door de reality serie. Onlangs tekende Rutger een platendeal bij Hit It! Music en zal er flink verder gebouwd worden aan zijn carrière. Als startschot verschijnt nu een opgefriste versie van Rutger’s populairste liedje op single onder de titel ‘Helena 2.0’. De single werd geproduceerd en geremixed door Harald Queens (bekend van o.a. Robert Pater, Raymon Hermans, Rudy de Wit, Havenzangers 2.0 e.v.a.)

Dit voorjaar gaat er een tweede seizoen van start op SBS van de populaire serie ‘Ik Geloof In Mij’ waarin Rutger van Barneveld wederom een prominente rol zal vervullen.

Een bijpassende videoclip zal te zien zijn op de bekende clipkanalen, en Rutger zal tevens zijn opwachting maken in TV programma’s als SBS Shownieuws en Veronica Inside. Al met al zal niemand om Rutger van Barneveld heen kunnen!

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

Meer info over mijn diensten?