Selecteer een pagina

SIDE KICK FT DEF RHYMZ

SIDE KICK FT DEF RHYMZ – MOOIE BILLEN

(14 november 2012) Side Kick bestaat uit de broers Fred en Ron, geboren in Den Haag en is ontstaan vanuit de band Only 4.
Ze hebben al 25 jaar ervaring in het verzorgen van feestavonden op muzikaal gebied. Na het starten van promo´s die erg positief werden ontvangen, kwamen al snel optredens door het land, met als klap op de vuurpijl een optreden MAINSTAGE GO-APRES SKI 2012 in AHOY samen met De Meiden uit Leiden.

Wat kun je verwachten op muzikaal gebied? Aangezien hun stemmen dezelfde klankkleur hebben, ligt hun kracht in het feit dat er veel 2de stem kan worden gezongen. Mede hierdoor is er muzikaal veel mogelijk, van Dance classics, Nederlandstalig, Reggae, Zuid/Amerikaans en mooie ballads. Maar ook zijn de heren bezig met eigen werk. Waarvan de après-ski single “Hey Mooi Wijfie” de eerste was.
Ook het entertainment gehalte staat hoog in het vaandel bij Side Kick. Nooit rustig… kunnen niet stil staan…en houden van een feestje…kortom een soort wervelwind op het podium.

Nu verschijnt de nieuwe single en clip uit “Mooie Billen” met niemand minder dan Def Rhymz. “Een fantastische track. We zijn erg trots op deze samenwerking die is ontstaan vanuit Feestartiesten.nl en Storm Records”.

Meer info: www.sidekick-online.nl  / www.feestartiesten.nl

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

Meer info over mijn diensten?