Selecteer een pagina

SOPHIE

KEVIN MADERO & SOPHIE – JIJ BENT DE REDEN

(8 april 2022) Met ‘Jij Bent De Reden’ leveren Kevin Madero & Sophie een fantastische Nederlandstalige popballad af. De uit Eindhoven afkomstige Kevin Madero produceerde de basistracks hiervoor in zijn eigen studio en het inzingen en afmixen gebeurde onder bezielende leiding van Manfred Jongenelis.
Kevin Madero was al op jonge leeftijd bezeten van muziek en 10 jaar geleden verscheen zijn debuutsingle. Sindsdien heeft hij met diverse singles succes weten te behalen en veel aiprlay op de radio stations weten te vergaren. Het idee voor de single ‘Jij Bent De Reden’ stamt van Kevin en op zoek naar een geschikte duetpartner kwam hij uit bij de 21-jarige Sophie.
Sophie kreeg het zingen als dochter van zanger Dennis Jones met de paplepel ingegoten. Ze nam op 13-jarige leeftijd al deel aan The Voice Kids, en naast haar rechtenstudie vindt ze het leuk om te zingen. Onlangs debuteerde zij als zangeres met een duet met haar vader op de single ‘Deel Van Jou’ waarmee ze veel te horen was op de radio zenders.
Voor ‘Jij Bent De Reden’ werd een sfeervolle videoclip geschoten welke volop te zien is op de bekende clipkanalen.

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion
DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

DENNIS JONES & SOPHIE – DEEL VAN JOU

(10 september 2021)  Van het recent verschenen Dennis Jones album ‘Altijd Door!’ verschijnt nu ‘Deel Van Jou’ op single. Dennis zingt dit nummer in duet met zijn 20-jarige dochter Sophie. “Mijn dochter zingt geweldig. Ze stond op 13-jarige leeftijd al bij The Voice Kids, en naast haar rechtenstudie vindt ze het leuk om te zingen. Toen ik met de opnames van mijn album bezig was stelde ik voor om eens samen een duet te doen. Dat leek haar een leuk idee. Samen zijn we naar Sonic Solutions gegaan en hebben we duidelijk aangegeven wat we wilden. Ze schreven dit liedje voor ons op maat en Hans Louws schreef een bijpassende tekst. Het was aanvankelijk bedoeld als albumtrack, maar de reacties waren zo positief dat we uiteindelijk besloten hebben het nu als single te releasen” aldus Dennis Jones.

‘Deel Van Jou’ is een heerlijke nazomer-track waarvoor Cannonball Media een sfeervolle videoclip heeft geschoten.

SOPHIE FT. MATT POP – LOVESONG

(16 juli 2021) Sophie is een 20-jarig talent die op 13-jarige leeftijd al te zien was bij The Voice Of Holland. In het dagelijks leven studeert ze Rechten aan de Universiteit in Amsterdam. Desondanks weet Sophie om naast haar intensieve studie tijd te maken voor haar grote passie; zingen! Doordat ze op Instagram een filmpje plaatste op Instagram waarop ze Adele’s ‘Lovesong’ vertolkte, werd ze uitgenodigd voor een studiobezoek bij het sterk opkomende Brabantse radiostation, RadioJND. De vele positieve reacties op dit optreden deed besluiten om single op te nemen. Samen met de internationaal befaamde producer/remixer Matt Pop nam Sophie ‘Lovesong’ op in stak het in een heerlijk, zomers Ibiza Lounge jasje, en heeft hiermee een heerlijke beachhouse plaat in handen.

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

Meer info over mijn diensten?