Selecteer een pagina

TYGO NENDELS

TYGO NENDELS – DOOR JOUW SCHULD

(4 mei 2018) Met de nieuwe single ‘Door Jouw Schuld’ keert de uit het Brabantse Best afkomstige zanger terug naar het échte levenslied. ‘Door Jouw Schuld’ is geschreven door Tygo’s vrouw Colinda in samenwerking met Frank van Etten en Waylon van der Heijden. Laatstgenoemde zorgde tevens voor de prachtige productie. Uitgaande van de eerste reacties lijkt Tygo met ‘Door Jouw Schuld’ een enorme hit in handen te hebben. Eerder scoorde Tygo Nendels succesvol met singles zoals ‘Geen Wonder Dat Ik Ween’, ‘Alle Vrouwen’, ‘Zeg Me Niet Hoe Ik Leven Moet’ en ‘Tijd Voor De Polonaise’. Met ‘Door Jouw Schuld’ en de bijbehorende videoclip zal Tygo Nendels in de komende periode hoge ogen gaan scoren.

Mannes - sluit ik mijn ogen Casper Janssen Music Promotion
Mannes - sluit ik mijn ogen Casper Janssen Music Promotion

TYGO NENDELS – TIJD VOOR DE POLONAISE

(25 augustus 2017) “Tijd Voor De Polonaise” is de titel van de ijzersterke nieuwe single van Tygo Nendels, welke geproduceerd is door Kees Tel. Het is de opvolger van het succesvolle “Zeg Me Niet Hoe Ik Leven Moet”. Met “Tijd Voor De Polonaise” laat Tygo een geheel nieuwe kant van zich horen en hij zal met deze single binnen ‘no time’ de voetjes van de vloer krijgen.

“Een plaat als deze wilde ik al langere tijd maken, en ik ben blij dat het er nu toch écht van gekomen is. De samenwerking met Kees Tel is me uitstekend bevallen, en ik ben zeer gespannen naar de reacties op deze single, omdat het toch weer heel anders is dan ik voorheen gedaan heb. Gelukkig zijn de eerste reacties veelbelovend.” Aldus Tygo over zijn nieuwe plaat.

Cannonball Media schoot een zeer passende videoclip welke in de komende periode veelvuldig te bewonderen zal zijn.

TYGO NENDELS – ZEG ME NIET HOE IK LEVEN MOET

(20 mei 2016) “Zeg Me Niet Hoe Ik Leven Moet” is de gloednieuwe, zelfgeschreven hitsingle van Tygo Nendels. Onder leiding van één van Nederlands’ succesvolste producers, Waylon van der Heijden (bekend van o.a. Django Wagner, Jeffrey Heesen, Jaman, Stef Ekkel, Wesley Klein e.v.a.) kwam deze single tot stand, en de verwachtingen zijn hooggespannen.

 De uit Best afkomstige volkszanger Tygo Nendels. Tygo beschikt over een geweldig en uniek stemgeluid met een échte ouderwetse ‘snik in de stem’. Hij verwierf eerder naamsbekendheid met singles als “Omdat Ik Van Je Hou”, “Geen Wonder Dat Ik Ween”, “Bianca Rosa”, “Dromen Doe Ik Alleen Van Jou” en “Alle Vrouwen”.

 De videoclip van “Zeg Me Niet Hoe Ik Leven Moet” zal in de komende periode volop op de clipkanalen te zien zijn, en Tygo Nendels zal veel in de belangstelling staan.

Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion
Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion

TYGO NENDELS – ALLE VROUWEN

(26 juni 2015) “Alle Vrouwen” is de titel van de nieuwe single van de uit Best afkomstige volkszanger Tygo Nendels. Tygo beschikt over een geweldig en uniek stemgeluid met een échte ouderwetse “snik in de stem”. Hij verwierf eerder naamsbekendheid met singles als “Omdat Ik Van Je Hou”, “Geen Wonder Dat Ik Ween”, “Bianca Rosa” en “Dromen Doe Ik Alleen Van Jou”.

 Toen Tygo onlangs een optreden verzorgde in het Brabantse dorp Oirschot zat daar nietsvermoedend de legendarische producer John van de Ven in de zaal. John is bekend als producer/arrangeur van vele hits van o.a. André Hazes, Corry Konings, Frans Bauer, Anny Schilder, Vader Abraham, Jack Jersey, Frank & Mirella, de Deurzakkers, Ronnie Tober e.v.a. John raakte enorm onder de indruk van het unieke stemgeluid van Tygo en liep na afloop naar hem toe en stelde voor om een lied voor Tygo te schrijven. Voor Tygo kwam dit als een geschenk uit de hemel, omdat hij net zoekende was naar nieuw repertoire en een nieuw team om hem heen. John schreef het liedje “Alle Vrouwen” speciaal voor Tygo en met Hit It! Music als platenlabel en boekingskantoor D.E.A. produkties werd het team compleet gemaakt.

 “Alle Vrouwen” werd onder vakkundige productionele leiding van John van de Ven en Hans Aalbers opgenomen en hiermee is een potentiële hitsingle geboren; een vleugje tango, welke in de refreinen ontaardt tot een ware kroegenkneiter waarmee de polonaise ingezet kan worden. Het kan dan ook niet anders zijn dat binnenkort heel Nederland luidkeels meezingt op de klanken van Tygo Nendels’ “Alle Vrouwen”; een klassieker in spé!

De videoclip van “Alle Vrouwen” zal in de komende periode volop op de clipkanalen te zien zijn, en zal Tygo Nendels veel in de belangstelling staan.

Meer info over mijn diensten?