Selecteer een pagina

VADER ABRAHAM

VADER ABRAHAM – DAT IS GOED ZO

(10 februari 2017) In 2016 verraste Vader Abraham vriend en vijand met zijn carnavalshit “Wittewattetis Gewittetnie”! Met een ouderwets goed en vooral aanstekelijk liedje, kreeg hij heel carnavalminnend Nederland aan het dweilen. En ook al was de titel oer-Brabants, dat bleek geen enkele belemmering om echt overal uit volle borst mee te zingen !

Ook dit jaar komt Vader Abraham met een heel verrassend liedje. De melodie van dit wereldberoemde nummer, werd door Pierre van een nieuwe, supersterke tekst voorzien en dankzij een wederom aanstekelijk arrangement werd zo een nieuwe carnavalsklassieker geboren! De zoveelste hit op de palmares van Vader Abraham!

Wij kunnen nog zo hard ons best doen om uit te leggen, wat voor een geweldige hit dit is, maar luister en overtuig uzelf ! Ook in 2017 zal Vader Abraham weer volop met carnaval te horen zijn. Wees daar maar zeker van! En dat is goed zo!

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion
DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

VADERV ABRAHAM -WITTEWATTETIS GEWITTETNIE

(7 januari 2015) Hij heeft naast zijn eigen werk voor ruim 200 artiesten geschreven, zijn er tientallen covers gemaakt van zijn hits en zijn discografie is bijna ontelbaar geworden. Vele gouden platen en onderscheidingen later, maakt Pierre Kartner opnieuw een carnavals kraker. Bijna ieder jaar maakt hij een nieuw nummer, maar deze zou wel eens een grote hit kunnen gaan worden. In ieder geval in Brabant! ‘Wittewattetis Gewittetnie’

Jarenlang heeft men zitten wachten op de opvolger van “’t Kleine Café Aan De Haven”, “Uche Uche”, “Jij En Ik Blijven Bestaan” en al die andere kneiters van hits, mét en zonder 7 Zonen, maar HIER IS IE DAN !!!
Stoelen aan de kant, maskers op, inhaken en meezingen met…

“WITTEWATTETIS GEWITTETNIE”!!!

Meer info over mijn diensten?