Selecteer een pagina

WALLY MCKEY

WALLY MCKEY – HOUD ‘M VAST KATHARINA

(29 december 2023) Met ‘Houd ‘m Vast Katharina’ heeft zanger/entertainer Wally Mckey een kneiter in handen voor het naderende carnaval.

Wally startte zijn carrière half jaren ’70 als leadzanger van de legendarische glamrock band Lemming. Twee jaar geleden was Wally te zien als een van de meest opvallende artiesten in de populaire SBS6 serie ‘Ik Geloof In Mij’, wat hem veel publiciteit en hernieuwde waardering opleverde.

Nu laat Wally van zich horen met de onvervalste carnavalskraker ‘Houd ‘m Vast Katharina’, een bewerking van een oude hit van Chris Debuut uit 1979. Hiervoor ging Wally de samenwerking aan met de succesvolle producer Kees Tel die het samen met Wally in een heerlijke 2024 versie stak. De bijbehorende videoclip zal op alle bekende clipkanalen te zien zal zijn.

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion
DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

WALLY MCKEY – MAMA LORRAINE 2.0

(22 april 2022) ‘Mama Lorraine 2.0’ is de gloednieuwe single van zanger/entertainer Wally Mckey. Wally startte zijn carrière half jaren ’70 als leadzanger van de legendarische glamrock band Lemming. Vorig jaar was Wally te zien als een van de meest opvallende artiesten in de populaire SBS6 serie ‘Ik Geloof In Mij’, wat hem veel publiciteit en hernieuwde waardering opleverde.

Nu laat Wally van zich horen met de single ‘Mama Lorraine 2.0’. Hiervoor ging Wally de samenwerking aan met de succesvolle producer Harald Queens (bekend van o.a. Raymon Hermans, Rutger van Barneveld, Rudy de Wit, Robert Pater e.v.a.). Het resultaat klinkt veelbelovend en insiders praten over een kneiter van een hit. Ron Schmid van Visualsmedia schoot de bijbehorende videoclip welke op alle bekende clipkanalen te zien zal zijn.

WALLY MCKEY – DE ZON ZIET NOOIT DE NACHT

(1 februari 2019) ‘De Zon Ziet Nooit De Nacht’; het is een poëtische waarschuwing van Wally McKey dat sommige  mensen twee gezichten hebben en hun donkere kant goed kunnen verbergen. Al te vaak komen ze met mooie praatjes en beloftes, maar zijn niet van plan deze te houden en waar te maken.

Het duurt vaak een hele tijd en ze kunnen je behoorlijk lang  en ver meeslepen in hun verhaal, alvorens je merkt dat er iets niet klopt.

Het zijn vaak naïeve mensen vol goede bedoelingen die ze als slachtoffer uitkiezen.

‘De Zon Ziet Nooit De Nacht’ is de twintigste Nederlandstalige single van Wally McKey. Hiervoor dook Wally de studio in van topproducer Kees Tel, die ervoor zorgde dat de single een heerlijke sound kreeg.

Al op jonge leeftijd raakte Wally in de ban van muziek en besloot zanger/entertainer te worden. In de jaren ’70 scoorde hij grote hits met zijn spraakmakende band Lemming w.o. ‘Father John’ en ‘Lucifera’. In de jaren ’80 legde Wally zich steeds meer toe op het managen van artiesten, zoals René Shuman en Dennis Jones; tevens ontdekkingen van Wally. Toch kroop het bloed waar het niet gaan kon en in 2011 maakte Wally zijn eerste Nederlandstalige solo single en treedt hij weer veelvuldig op.

2019 wordt trouwens een druk jaar voor Wally.  Op 25 januari was er een uitverkochte zaalvoorstelling van de serie ‘de Terugkeer’ waarin hij met zijn band Lemming en zijn levenspartner Karla Pelgrims te zien zal zijn.  Deze serie zal op een later tijdstip op TV komen.

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

Meer info over mijn diensten?