Selecteer een pagina

WENDY DE LAAT

WENDY DE LAAT – ANTONIO

(6 augustus 2021) Na het succes van ‘Braziliaanse Nachten’ keert Wendy de Laat terug met wederom een feestkneiter van jewelste; ‘Antonio’. Samen met het producersteam Sonic Solutions is deze Rita Hovink klassieker tot een hedendaagse kraker getransformeerd en heeft Wendy hier haar geheel eigen draai aan gegeven.  Het resultaat is dansbaar, gezellig en meteen mee te zingen.

De Brabantse Wendy de Laat timmert al enige jaren aan de weg. Sinds 2014 heeft zij al diverse singles uitgebracht waarmee ze de nodige aandacht wist te vergaren. Ook met haar nieuwe single ‘Antonio zal dit zeker lukken. Uiteraard hoort er ook een videoclip bij, welke een heel zomers karakter heeft. ‘Antonio’ van Wendy de Laat verschijnt op platenlabel Hit It! Music en is te downloaden en te streamen op alle bekende portals.

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

WENDY DE LAAT – BRAZILIAANZE NACHTEN

(21 augustus 2020) De Brabantse Wendy de Laat timmert al enige jaren aan de weg. Sinds 2014 heeft zij al diverse singles uitgebracht waarmee ze de nodige aandacht wist te vergaren. Ook met haar nieuwe single ‘Braziliaanse Nachten’ zal dit zeker lukken. Het is de eerste samenwerking tussen Wendy en haar nieuwe productieteam Sonic Solutions. In de jaren ’80 wist de Zangeres Zonder Naam met dit lied een hit te scoren, en Wendy heeft er nu haar geheel eigen draai aan gegeven, waardoor ‘Braziliaanse Nachten’ ook in 2020 zal ongetwijfeld op zal vallen. Het resultaat is dansbaar, gezellig en meteen mee te zingen. Uiteraard hoort er ook een videoclip bij, welke, helemaal in zomerse sferen, zeer geslaagd is. ‘Braziliaanse Nachten’ van Wendy de Laat verschijnt op Wendy’s nieuwe platenlabel Hit It! Music en is te downloaden en te streamen op alle bekende portals.

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

Meer info over mijn diensten?