Selecteer een pagina

WESLEY BOES

WESLEY BOES – ACH MAAK JE NIET ZO DRUK

(4 januari 2019) Met ‘Ach Maak Je Niet Zo Druk’ begint de in 1989 in Den Haag geboren, maar thans in Veenendaal woonachtige Wesley Boes, het nieuwe jaar met een knaller van jewelste. De tekst werd geschreven door Harry Gerritsen (bekend van o.a.  Henk Dissel), en de productie en compositie lag in handen van het succesvolle producersteam Sonic Solutions. De single is de eerste release op Wesley’s eigen label, Boes Music. Hiermee kan 2019 voor Wesley Boes niet beter beginnen.

Mannes - sluit ik mijn ogen Casper Janssen Music Promotion
Mannes - sluit ik mijn ogen Casper Janssen Music Promotion

WESLEY BOES – ZEG NIET STEEDS

(18 november 2017) Met “Zeg Niet Steeds” komt de in 1989 in Den Haag geboren, maar thans in Veenendaal woonachtige Wesley Boes met een uiterst pakkende en meezingbare single. Wesley schreef zelf de tekst voor deze single, en de productie en compositie lag in handen van het succesvolle producersteam Sonic Solutions. Hiermee lijkt Wesley een schot in de roos te schieten en een kraker van jewelste in handen te hebben.

Een kwalitatief hoogwaardige videoclip zal deze release ondersteunen en deze is inmiddels volop te bewonderen op de bekende clipkanalen.

WESLEY BOES – JIJ ZIT VOOR ALTIJD IN MIJN HART

(21 juli 2017) Met “Jij Zit Voor Altijd In Mijn Hart” komt de in 1989 in Den Haag geboren, maar thans in Veenendaal woonachtige Wesley Boes met een uiterst pakkende en meezingbare single. Wesley schreef zelf de tekst voor deze single, en de productie lag in handen van het succesvolle producersteam Sonic Solutions. Hiermee lijkt Wesley een schot in de roos te schieten en een kraker van jewelste in handen te hebben.

Een kwalitatief hoogwaardige videoclip zal deze release ondersteunen en deze is inmiddels volop te bewonderen op de bekende clipkanalen.

Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion
Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion

WESLEY BOES – MAG IK DAN VOOR ALTIJD BIJ JOU BLIJVEN

(18 november 2016) De in 1989 in Den Haag geboren, maar thans in Veenendaal woonachtige Wesley Boes debuteerde in 2011 met zijn single “Hé Ga Je Mee”, waarmee hij de ‘RadioNL Café Trofee’ won. Hiermee was de eerste stap gemaakt en diverse singles volgden, waaronder “Guapa”, “Hé Ga Je Mee”, “Jij Bent Het Einde”, en met “Ja Kan Je Krijgen” wist Wesley zelfs een Hollandse Nieuwe in de wacht te slepen bij RadioNL.

Voor de nieuwe single “Mag Ik Dan Voor Altijd Bij Jou Blijven” dook Welsey de studio in van Sonic Solutions in Roosendaal met als resultaat een pakkende, dansbare meezinger. De videoclip werd geschoten door Kaska Producties, waardoor de kwaliteit gewaarborgd is.

“Mag Ik Dan Voor Altijd Bij Jou Blijven” verschijnt via het label Hit It! Music.

WESLEY BOES – KIJK HAAR DANSEN

(27 mei 2016) De in 1989 in Den Haag geboren, maar thans in Veenendaal woonachtige Wesley Boes debuteerde in 2011 met zijn single “Hé Ga Je Mee”, waarmee hij de ‘RadioNL Café Trofee’ won. Hiermee was de eerste stap gemaakt en diverse singles volgden, waaronder “Guapa”, “Twee Verliefde Ogen”, “Jij Bent Het Einde”, en met “Ja Kan Je Krijgen” wist Wesley zelfs een Hollandse Nieuwe in de wacht te slepen bij RadioNL.

“Kijk Haar Dansen” is de titel van de nieuwste single van Wesley Boes, en Wesley heeft hiermee een uitermate zomerse en dansbare track in handen, welke in de komende maanden veelvuldig te horen zal zijn op de radio, in de kroegen en op beach party’s.

Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion
Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion

WESLEY BOES – GUAPA

(20 juni 2012) De in Den Haag geboren Wesley Boes is al van jongs af aan bezeten van zijn grootste hobby: muziek. Met name het Nederlandstalige lied geniet zijn voorkeur. In 2010 werd de hobby serieuzer en kwamen er steeds meer aanvragen voor optredens in café’s, kantines en bruiloften en partijen. Dit leidde in 2011 tot de debuutsingle “Hé Ga Je Mee”. Deze single werd door veel radiostations opgepakt en hiermee won Wesley de RADIONLCafé Trofee. Na het uitbrengen van zijn tweede single “Twee Verliefde Ogen” werd Wesley benaderd door platenmaatschappij D-River Music. Men zag een talent in Wesley en liet een geheel eigen nummer maken met een super mooie videoclip. Wesley hoopt dat er met deze samenwerking meerdere successen worden bereikt. De nieuwe single “Guapa” is een zomers nummer met veel accordeon (Manfred Jongenelis) en gitaarwerk (Kees Plat) erin.

“Guapa” is het Spaanse woord voor “mooi, knap, goed ogend, aantrekkelijk, verleidelijk”, wat je zegt tegen een mooie vrouw in het Spaans. De single is vanaf nu overal te downloaden… Laat de zomer maar beginnen.

WESLEY BOES – TWEE VERLIEFDE OGEN

De op 29 november 1989 in Den Haag geboren Wesley Boes is al van jongs af aan bezeten van zijn grootste hobby: muziek. Met name Nederlandstalige muziek geniet zijn voorkeur. In 2010 werd de hobby serieuzer en kwamen er steeds meer aanvragen voor optredens in café’s, kantines en bruiloften en partijen.

Dit alles leidde in 2011 tot de debuutsingle van Wesley Boes, getiteld “Hé Ga Je Mee”. Deze single werd door veel radiostations opgepakt en hiermee won Wesley de RadioNL Café trofee.

Nu verschijnt de tweede single van Wesley Boes “Twee Verliefde Ogen”, welke ondersteund wordt met een videoclip.

Wesley hoopt van zijn grote hobby, muziek, zijn beroep te kunnen maken.

Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion

Meer info over mijn diensten?