Selecteer een pagina

WESLEY KLEIN

RAYMON HERMANS – NOOIT MEER ZONDER JOU

(1 maart 2024)

“Laat je overdonderen door de krachtige sound van Wesley Klein in ‘Nooit Meer Zonder Jou’’.

We zijn verheugd om de release van de nieuwe single ‘Nooit Meer Zonder Jou’ van Wesley Klein aan te kondigen! Dit lied, een vertaling van Edsilia Rombley’s ‘On top of the world,’ dat eerder schitterde in Beste Zangers dankzij de onmiskenbare stem van René Froger, is door Wesley op geheel eigen wijze vertolkt.

In de videoclip wordt een prachtig verhaal verteld: een avondbezoek aan een drive-in bioscoop waar Wesley Klein solo optreedt, ondersteund door gracieuze danseressen die zijn muziek tot leven brengen. Een unieke interpretatie die de passie en talenten van Wesley Klein op indrukwekkende wijze weerspiegelt.

‘Nooit Meer Zonder Jou’ belooft een meeslepende en betoverende luisterervaring te worden die de harten van velen zal raken. Mis deze bijzondere release niet en geniet van het
vakmanschap van Wesley Klein zoals nooit tevoren

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion
DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

RAYMON HERMANS & WESLEY KLEIN – STAPJE

(15 september 2023)

Een Onverwachte Samenwerking die Nieuwsgierigheid Wekt

We hebben leuk nieuws voor muziekliefhebbers! Raymon Hermans en Wesley Klein hebben de handen ineengeslagen voor een nieuwe track genaamd “Stapje”.

Dit nummer, geschreven door Raymon Hermans en Quincy Wilson, wordt 15 september uitgebracht op alle verschillende muziekplatforms.

“Stapje” heeft een pakkende melodie en een tekst die gemakkelijk blijft hangen. Denk je eens in: de talenten van Hermans en Klein samengevoegd in één liedje. Dit nieuws zorgde al eerder voor opwinding bij hun eigen groep fans die ze door de jaren heen hebben opgebouwd.

Deze single is een spontane move van beide zangers, maar wellicht wel eentje die naar meer smaakt. De eerste reacties uit het land op ‘Stapje’ zijn op zijn minst fantastisch te noemen. Dit liedje is oorworm van jewelste die wellicht een kroegentocht door heel Nederland zal maken de komende maanden.

Twee muzikanten slaan de handen ineen voor een nieuwe sound die je waarschijnlijk niet had verwacht. Zet de releasedatum in je agenda, want “Stapje” wordt dé track om naar uit te kijken!

WESLEY KLEIN – SHOEBIEDOEB (UN BIEN MOMENTO)

(2 juni 2023) Wesley Klein, de getalenteerde zanger die bekendheid verwierf na zijn overwinning in PopStars in 2010, is terug op het vertrouwde nest bij NRGY Music. In samenwerking met dit platenlabel, waar hij zijn carrière ooit begon, lanceert Wesley zijn nieuwe single, getiteld “Sjoebiedoeb (Un Bien Momento)”. Het is een aanstekelijk en vrolijk liedje dat gegarandeerd in je hoofd blijft hangen.

Geschreven door Hans Louws en geproduceerd door de veelgeprezen Manfred Jongenelis, belichaamt “Sjoebiedoeb (Un Bien Momento)” de kenmerkende stijl en charme van Wesley. Met deze nieuwe samenwerking tussen Wesley Klein en NRGY Music zijn beide partijen vastbesloten om opnieuw vele successen te behalen.

De bijbehorende videoclip voor “Sjoebiedoeb (Un Bien Momento)” is opgenomen in de adembenemende RumClub in Utrecht. Wesley wordt in de video vergezeld door twee fantastische dansers die samen met Wesley de videoclip en het liedje laten uitstijgen tot een grote potentiële hit!

Met zijn terugkeer naar NRGY Music en de release van “Sjoebiedoeb (Un Bien Momento)”, blijft Wesley Klein bouwen aan een indrukwekkende carrière. Luister naar “Sjoebiedoeb (Un Bien Momento)” op alle digitale platforms en geniet van deze heerlijke zomerhit die je gegarandeerd in beweging zal brengen!

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

Meer info over mijn diensten?