Selecteer een pagina

WILLIAM BURG

WILLIAM BURG – IK LEEF MIJN EIGEN IK

(10 november 2023) William Burg timmert al jaren succesvol aan de weg als zanger. Inmiddels heeft hij een vaste fanschare opgebouwd, die zich langzaam maar zeker steeds verder uitbreidt. Één van die fans is José Brunselaar uit Rossum, die tevens een groot fan van Frans Bauer is. José is laaggeletterd en wordt gevolgd door Frans Bauer in het TV programma ‘Leven Zonder Letters’.  Het was haar droom om een liedje te schrijven voor haar idool William Burg. Frans Bauer besloot William erbij te halen en haar hierbij te gaan helpen, samen met zijn team Emile Hartkamp en Norus Padidar. Dit is te volgen in het programma ‘Leven Zonder Letters’ en het resultaat is een kneiter van jewelste, en hiermee lijkt de landelijke doorbraak van William Burg een feit.

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion
DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

WILLIAM BURG & YOSEE – LANGE NACHT

(9 juni 2023) Door de jaren heen kwamen William Burg en Yosee elkaar veelvuldig tegen bij optredens. Hierdoor ontstond een warme vriendschap tussen beide artiesten, en werd het idee geopperd om samen een single op te nemen. En zo geschiedde; topproducer Frank Verkooyen werd benaderd en hij schreef de tekst voor de zomerse compositie ‘Lange Nacht’. Hiermee presenteren William Burg & Yosee een bloedcommerciële en dansbare single. Frank Verkooyenb maakte er een fantastische propductie van, en de stemmen van William Burg en Yosee blijken prachtig met elkaar te kleuren. Uiteraard werd er voor ‘Lange Nacht’ een zomerse videoclip geschoten, en hiermee hebben Willam Burg & Yosee ongetwijfeld een zomerhit te pakken.

WILLIAM BURG – DOE HET DAN MET MIJ

(24 maart 2023) William Burg meldt zich met de geweldige nieuwe single ‘Doe Het Dan Met Mij’. Het betreft een dansbare, hitgevoelige single. Dat kan ook niet anders, want ‘Doe Het Dan Met Mij’ werd speciaal voor William geschreven door niemand minder dan Jeffrey Heesen. De productie werd verzorgd door Manfred Jongenelis, dus er is niets aan het toeval over gelaten.

William timmert al jaren aan de weg en zijn succes breidt zich steeds meer uit. Hij scoorde succesvolle singles zoals ‘Bamboleo’ (met rappers Soes), ‘Ik Heb Een Engel Gezien’, ‘Ze Speelde Blue Bayou’, ‘Zomerdromen’ welke tijdens zijn concert luidkeels door de fans werden meegezongen. In 2014 verscheen het album ‘Vrienden Voor Het Leven’ op de markt.

William zit boordevol plannen voor 2023, waarin we veel van hem zullen gaan horen.

‘Doe Het Dan Met Mij’ verschijnt via Hit It! Music en de videoclip is te bewonderen op de bekende clipkanalen.

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

Meer info over mijn diensten?