Selecteer een pagina

WILLIAM VAN DIJK

WILLIAM VAN DIJK – ALS DE DAG VAN TOEN

(23 september 2016) Met “Als De Dag Van Toen” presenteert William van Dijk zijn nieuwe single. Het is de opvolger van de eerder dit jaar verschenen single “Hetzelfde Lied”. De keuze voor de nieuwe single was door William snel gemaakt; “Als De Dag Van Toen” van Reinhard Mey was jaren geleden hét liedje tijdens de bruiloft van William en zijn Mariëlle. “Dit liedje heeft een persoonlijke betekenis voor mij, en daarom wilde ik het graag zelf opnemen en in een eigen jasje steken. Ik ben enorm trots op het resultaat, welke mede dankzij producer Kees Tel tot stand gekomen is” aldus William over zijn nieuwe single.

In de videoclip worden prachtige shots afgewisseld met authentieke beelden van de bruiloft van William en Mariëlle. Deze clip is inmiddels volop te zien op de clipkanalen.

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion
Mannes - sluit ik mijn ogen Casper Janssen Music Promotion

WILLIAM VAN DIJK – HETZELFDE LIED

(1 april 2016) Met “Hetzelfde Lied” heeft William van Dijk een perfecte opvolger in handen van zijn single “Vuur En Vlam”. “Hetzelfde Lied” is wederom gebaseerd op een oude Motown klassieker, welke William i.s.m. producer Kees Tel en Casper Janssen (Dennis Jones) tot een geheel eigen stijl heeft bewerkt. Het resultaat is een heerlijke vrolijke voorjaarssingle geworden.

William van Dijk, geboren in het Brabantse Helmond, draait al zo’n 20 jaar mee in het artiestenwereldje en heeft heel wat kleine en grote podia gezien door het hele land. William is een zanger, dj en beschikt zelf over een complete drive-in en kan zodoende bijna alles verzorgen, van een half uurtje zingen tot het verzorgen van complete avonden. Met diverse CD releases op zijn naam kent William alle facetten van het vak.

Met zijn nieuwe single “Hetzelfde Lied” zet William een volgende stap in zijn carriere, welke dankzij de productie van Kees Tel en een mooie videoclip naar een hoger niveau getild zal worden.

WILLIAM VAN DIJK – VUUR EN VLAM

(21 augustus 2015) William van Dijk, geboren in het Brabantse Helmond, draait al zo’n 20 jaar mee in het artiestenwereldje en heeft heel wat kleine en grote podia gezien door het hele land. William is een zanger, dj en beschikt zelf over een complete drive-in en kan zodoende bijna alles verzorgen, van een half uurtje zingen tot het verzorgen van complete avonden. Met diverse CD releases op zijn naam kent William alle facetten van het vak.

“Vuur En Vlam” is de titel van de nieuwe single van William van Dijk welke verschijnt via Hit It! Music en onder productionele leiding van Peter LaHaye tot stand is gekomen. Het is een herkenbare, vrolijke uptempo track waarmee William in de komende periode ongetwijfeld heel Nederland in vuur en vlam zal zetten. De videoclip is volop te zien op de bekende clipkanalen.

Evert Huygevoort - Niemand Anders Casper Janssen music Promotion

Meer info over mijn diensten?