Selecteer een pagina

YOSEE

YOSEE – DEEL JIJ DEZE NAcht met mij

(22 september 2023) De populaire Bossche zangeres Yosee laat met ‘Deel Jij Deze Nacht Met Mij’ weer van zich horen met heerlijke dansbare en zeer verassende single. Na het succesvolle duet met William Burg ‘Lange Nacht’ werd het dan ook weer tijd voor een solo single. De productie lag in handen van Frank Verkooyen. “Mijn zangcarrière begon ooit met Frank Verkooyen, maar ik had tot op heden nooit een single met Frank als producer gemaakt. Ik kom Frank vaak tegen tijdens optredens in het land, en hij is een ontzettende toffe collega. Daarom ben ik blij dat hij nu eindelijk eens een Yosee single heeft geproduceerd” vertelt de zangeres enthousiast.

Een bijbehorende videoclip, geschoten door Niels Horstman van ‘Deel Jij Deze Nacht Met Mij’ is te zien op de bekende clipkanalen.

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion
DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

WILLIAM BURG & YOSEE – LANGE NACHT

(9 juni 2023) Door de jaren heen kwamen William Burg en Yosee elkaar veelvuldig tegen bij optredens. Hierdoor ontstond een warme vriendschap tussen beide artiesten, en werd het idee geopperd om samen een single op te nemen. En zo geschiedde; topproducer Frank Verkooyen werd benaderd en hij schreef de tekst voor de zomerse compositie ‘Lange Nacht’. Hiermee presenteren William Burg & Yosee een bloedcommerciële en dansbare single. Frank Verkooyenb maakte er een fantastische propductie van, en de stemmen van William Burg en Yosee blijken prachtig met elkaar te kleuren. Uiteraard werd er voor ‘Lange Nacht’ een zomerse videoclip geschoten, en hiermee hebben Willam Burg & Yosee ongetwijfeld een zomerhit te pakken

YOSEE – OVER EEN UUR

(22 juli 2022) Na het succes van ‘Helemaal Gehad Met Jou’, waarmee Yosee een dikke knaller scoorde, komt de sympathieke Bossche met een kneiter van een opgvolger, getiteld ‘Over Een Uur’. Hiermee presenteert ze een volstrekt eigen versie van de eerder dit jaar overleden levenslied legende, zangeres Stella, die er in 1992 een dikke hit mee scoorde. Voor de productie tekende wederom hitproducer Harald Queens (bekend van o,a, Rutger van Barneveld, Raymon Hermans, Robert Pater, Rudy de Wit e.v.a.)

Onlangs vierde Yosee alweer haar 12 ½ jarig artiestenjubileum, wat een succesvol evenement bleek.

Met ‘Over Een Uur’ heeft Yosee naar verwachting een dikke hit in handen en zal ze de komende periode weer volop in de belangstelling staan.

Een bijbehorende videoclip van ‘Over Een Uur’ is te zien op de bekende clipkanalen.

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion
DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

YOSEE – HELEMAAL GEHAD MET JOU

(7 januari 2022) Yosee start het nieuwe jaar meteen goed met een knaller van een nieuwe single. De populaire Bossche zangeres dook de studio in met Harald Queens (bekend van o,a, Rutger van Barneveld, Raymon Hermans, Robert Pater, Rudy de Wit e.v.a.) met het oergezellige ‘Helemaal Gehad Met Jou’ als resultaat. Het is de opvolger van ‘Ticket Naar De Hemel’ waarmee Yosee vorig jaar hoge ogen gooide.

Afgelopen jaar zou Yosee haar 10-jarig jubileum groots vieren, maar helaas gooide corona roet in het eten. “We hopen dit later dit jaar alsnog te kunnen vieren, zodra de situatie het toelaat. Wat in het vat zit, verzuurt niet” aldus de goedlachse Yosee.

Een bijbehorende videoclip van ‘Helemaal Gehd Met Jou’ is te zien op de bekende clipkanalen.

YOSEE – TICKET NAAR DE HEMEL

(19 februari 2021) Al ruim 10 jaar weet de uit ’s Hertogenbosch afkomstige zangeres Yosee zich in de kijker te spelen met succesvolle singles zoals ‘1000 Dromen Ver’, ‘Amore Mio’, ‘De Zon Die Schijnt Weer In Mijn Hart’, ‘Eindeloos’, ‘Jouw Ritme’ en ‘Zo Mooi Als Jij’. Onlangs vernieuwde ze haar overeenkomst met Hit It! Music en nu verschijnt er een gloednieuwe single, getiteld ‘Ticket Naar De Hemel’. Voor de productie zorgde Kees Tel, die er een échte Yosee track van maakte.

Afgelopen jaar zou Yosee haar 10-jarig jubileum groots vieren, maar helaas gooide corona roet in het eten. “We hopen dit later dit jaar alsnog te kunnen vieren, zodra de situatie het toelaat. Wat in het vat zit, verzuurt niet” aldus de goedlachse Yosee.

Een bijbehorende videoclip van ‘Ticket Naar De Hemel’ is te zien op de bekende clipkanalen.

DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion
Mannes - sluit ik mijn ogen Casper Janssen Music Promotion

YOSEE – 1000 DROMEN VER (REMIX)

(12 juni 2020) Dit jaar zit de uit ’s Hertogenbosch afkomstige zangeres Yosee alweer 10 jaar in het vak. Dit wordt natuurlijk uitbundig gevierd door de sympathieke Brabantse, en op 10 oktober a.s. zal dit groots gevierd worden in de Kentering in Rosmalen. Een jubileumsingle mag natuurlijk niet uitblijven, en die verschijnt nu door middel van een knallende remix van het eveneens 10 jaar oude nummer ‘1000 Dromen Ver’. “Door de jaren heen blijkt dit in het land één van mijn meest populaire liedjes. Het wordt vaak aangevraagd bij mijn optredens en iedereen zingt altijd luidkeels mee. Daarom leek het mij en mijn team een goed idee om dit liedje een flinke update te geven. Ik vind het resultaat té gek geworden” aldus de jubilerende Yosee. De originele productie werd destijds gedaan door Mario Veltman, en voor de remix 2.0 is het succesvolle team van Sonic Solutions (bekend van o.a. Henk Dissel, Opgeblazen ft. Wilbert Pigmans, Joeri Plaizier, Dennis Baars, Mike Alderson, Charelle, Evert van Huygevoort, Willem Barth e.v.a.)  aangetrokken. “We hebben de plaat geschikter gemaakt voor de dansvloer, maar de radio vriendelijkheid niet uit het oog verloren” vervolgt Yosee.

Natuurlijk hoort er ook een nieuwe videoclip bij ‘1000 Dromen Ver (Remix 2.0)’. Tien jaar geleden werd de videoclip geschoten door Redgell Media, die ook voor de spectaculaire nieuwe videoclip zorgde. Het resultaat is verbluffend te noemen, en heel subtiel werden er ook oude beelden van 10 jaar geleden in verwerkt. Hiermee is de cirkel weer helemaal rond en is Yosee helemaal klaar voor de volgende 10 jaar.

YOSEE – MANNEN

(17 januari 2020) De populaire zangeres Yosee keert terug bij Hit It! Music met een geweldige nieuwe feestplaat ‘Mannen (Steeds Weer De Verkeerde)’. Het is een bewerking van een oud liedje van Renée de Haan uit 1988, welke i.s.m. producer Kees is omgebouwd tot een meezinger van jewelste. Hiermee laat Yosee een compleet nieuwe kant van haar zien, en bewijst ze dat ze ook deze stijl perfect onder de knie heeft.

Met “Eindeloos” levert de uit ’s Hertogenbosch afkomstige zangeres Yosee een zeer verrassende single af. Hiermee slaat Yosee een nieuwe richting in en luidt Yosee een nieuwe fase in haar carrière in. De productie lag

Met het aanstekelijke en dansbare ‘Mannen (Steeds Weer De Verkeerde)’ zal Yosee ongetwijfeld weer hoge ogen gooien. De eerste reacties zijn dan ook zeer positief te noemen. De videoclip zal volop op de clipkanalen te bewonderen zijn.

Evert Huygevoort - Niemand Anders Casper Janssen music Promotion
DENIIS JONES - WIJ GAAN ALTIJD DOOR - Casper Janssen Music Promotion

YOSEE – IK DENK DE HELE DAG AAN JOU

(31 mei 2019) Met ‘Ik Denk De Hele Dag aan Jou’ laat de populaire Bossche zangeres Yosee weer van zich horen. Deze single betreft een Nederlandstalige cover van de legendarische discohit ‘Gonna Get Along Without You Now’ van disco diva Viola Wills uit december 1979. Als tweede track op de single heeft Yosee tevens een Engelstalige versie opgenomen met de originele tekst. Producer Kees Tel heeft het in een dansbaar arrangement gestoken, en hiermee heeft Yosee een perfecte opvolger in handen van ‘Zo Mooi Als jij’ waarmee ze vorig jaar de playlisten bestormde. Een uiterst smaakvolle videoclip, welke opgenomen is in de prachtige omgeving bij kasteel Meerwijk in ’s Hertogenbosch zal de release van ‘Ik Denk De Hele Dag aan Jou’ begeleiden.

 De eerste reacties zijn zeer positief te noemen en de verwachtingen zijn weer hooggespannen.  Yosee kijkt er naar uit om dit liedje in het land tijdens haar optredens te brengen. Zo staat ze op 18 augustus a.s. in Triavium in Nijmegen als voorprogramma van André Hazes Jr. + Band. De nabije toekomst ziet er dus weer rooskleurig uit voor Yosee die met ‘Ik Denk De Hele Dag Aan Jou’ ongetwijfeld weer gaat scoren.

‘Ik Denk De Hele Nacht Aan Jou’ is nu verkrijgbaar op alle download-  en streamings-portals.

YOSEE – NU EN VOOR ALTIJD

(27 oktober 2017) ‘Nu En Voor Altijd’ is de langverwachte nieuwe single van de uit ’s Hertogenbosch afkomstige zangeres Yosee. Het is de opvolger van ‘Eindeloos’ waarmee Yosee vele lijsten wist te bestormen. ‘Nu En Voor Altijd’ is een spannende remake van de disco klassieker ‘Working My Way Back To You’ van The Spinners uit 1979, welke Yosee i.s.m. haar producer Mario Veltman in een hedendaags jasje heeft gestoken.

De carrière van Yosee zit al enkele jaren in de lift. Ze scoorde met liedjes als ‘Ik Zie Weer Pretjes In Je Ogen’, ‘1000 Dromen Ver’, ‘De Zon Zal Voor Jou Weer Schijnen Gaan’, ‘Amore Mio’ en ‘Al Die Lange Nachten’. Haar debuutalbum  ‘Voor Een Leven Lang’ (2013) werd zeer goed ontvangen, en hiervoor schreef de legendarische songschrijver Peter Koelewijn speciaal voor Yosee enkele songs. Yosee trad in de afgelopen jaren op op grote evenementen en maakte  haar opwachting in diverse TV programma’s. Zo trad ze op in een uitverkocht Autotron in Rosmalen, 2 maal op de pleinfeesten in Leiden, Mega Piraten Festijn, AHOY Rotterdam etc.

Met het aanstekelijke en dansbare ‘Nu En Voor Altijd’ zal Yosee ongetwijfeld weer hoge ogen gooien. De eerste reacties zijn dan ook zeer positief te noemen. De videoclip zal volop op de clipkanalen te bewonderen zijn. 

Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion
Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion

YOSEE – EINDELOOS

(14 oktboer 2016) Met “Eindeloos” levert de uit ’s Hertogenbosch afkomstige zangeres Yosee een zeer verrassende single af. Hiermee slaat Yosee een nieuwe richting in en luidt Yosee een nieuwe fase in haar carrière in. De productie lag in vertrouwde handen van Mario Veltman, die in het verleden al verantwoordelijk was voor vele succesvolle liedjes van Yosee. De tekst van “Eindeloos” schreef Yosee zelf.

De carrière van Yosee zit al enkele jaren in de lift. Ze scoorde met liedjes als “Ik Zie Weer Pretjes In Je Ogen”, “1000 Dromen Ver”, “De Zon Zal Voor Jou Weer Schijnen Gaan”, “Amore Mio” en “Al Die Lange Nachten”. Haar debuutalbum “Voor Een Leven Lang” (2013) werd zeer goed ontvangen, en hiervoor schreef de legendarische songschrijver Peter Koelewijn speciaal voor Yosee enkele songs. Yosee trad in de afgelopen jaren op op grote evenementen en maakte  haar opwachting in diverse TV programma’s. Zo trad ze op in een uitverkocht Autotron in Rosmalen, 2 maal op de pleinfeesten in Leiden, Mega Piraten Festijn, AHOY Rotterdam etc. 

Met het aanstekelijke en dansbare “Eindeloos” zal Yosee ongetwijfeld weer hoge ogen gooien. De eerste reacties zijn dan ook zeer positief te noemen. De videoclip zal volop op de clipkanalen te bewonderen zijn. 

YOSEE & NOL ROOS – WAAROM IK DE WAARHEID ZEG

(15 april 2016) “Waarom Ik De Waarheid Zeg” is de nieuwe duetsingle van Yosee en Nol Roos. Deze single is tot stand gekomen via het TV73-programma: De Muzikale Uitdaging. Binnen drie uur een liedje schrijven, arrangeren, componeren, inzingen en produceren. Dat betekende dat zij als uitdaging had in drie uur tijd een nummer te maken met producer Kees Tel. De zangeres is nog helemaal enthousiast als ze erover vertelt. “Van te voren kreeg je de titel “Waarom ik de waarheid zeg” en daarmee moesten we aan de slag. Het genre was een beetje Mexicaans en daar moesten we omheen breien totdat het nummer af was”. Yosee werd voor de Muzikale uitdaging benaderd door Nol Roos, die een goede kennis van haar is.

“Het is een bijzonder mooi nummer geworden, maar het was ook super spannend. Net op het moment dat ik dacht ‘we gaan het niet redden’ werd gezegd; ‘yes het staat erop’ en we hadden nog 18 seconden over. Je wilt niet weten wat een adrenaline er dan vrijkomt. We hadden het gewoon geflikt”. 

Een videoclip van “Waarom Ik De Waarheid Zeg” is te zien op de clipkanalen.

Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion
Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion

YOSEE – AL DIE LANGE NACHTEN

(26 juni 2015) Yosee heeft de afgelopen jaren veel bekendheid verworven met diverse succesvolle singles w.o. “Ik Zie Weer Pretjes In Je Ogen”, “1000 Dromen Ver”, “De Zon Zal Voor Jou Weer Schijnen Gaan” en “Amore Mio”. Haar debuutalbum “Voor Een Leven Lang” werd zeer goed ontvangen, en hiervoor schreef de legendarische songschrijver Peter Koelewijn speciaal voor Yosee enkele songs. Yosee trad in de afgelopen jaren op op grote evenementen en maakte  haar opwachting in diverse TV programma’s. Zo trad ze op in een uitverkocht Autotron in Rosmalen, 2 maal op de pleinfeesten in Leiden, Mega Piraten Festijn, AHOY Rotterdam etc.

Nu viert Yosee haar 5-jarig artiestenjubileum met haar nieuwe single “Al Die Lange Nachten”. Hiervoor dook ze opnieuw de studio in met producer Mario Veltman aan haar zijde, die in het verleden al verantwoordelijk was voor diverse succesvolle singles van Yosee. De tekst van “Al Die Lange Nachten” werd geschreven door Casper Janssen (beter bekend als Dennis Jones), die eerder ook verantwoordelijk was voor songteksten voor o.a. Rudy de Wit, Henk Harders, Jennifer Berton, Roy Raymonds en Dirk Meeldijk. Het resultaat is een pakkende, zomerse “Schlagerpop” single, waar Yosee inmiddels patent op lijkt te hebben.

Voor “Al Die Lange Nachten” werd een prachtige en sfeervolle videoclip geschoten welke in de komende periode volop te zien zal zijn.

YOSEE – AMORE MIO

(12 september 2014) De ster van de uit ‘s Hertogenbosch afkomstige zangeres Yosee is rijzende en ze scoort de ene succesvolle single na de andere. De gloednieuwe single “Amore Mio” is haar meest actuele wapenfeit waar reikhalzend naar uit werd gekeken. “Amore Mio” is een opzwepende en dansbare plaat welke na één keer beluisteren meteen in je hoofd geprent zit.

 De tekst van “Amore Mio” werd geschreven door Casper Janssen (beter bekend als zanger Dennis Jones), en voor de productie van deze single tekent topproducer Kees Tel.

 Yosee maakte 7 jaar geleden haar debuut als zangeres en is inmiddels een veelgevraagde zangeres in het land met een goed gevulde agenda. Ze was succesvol met singles als “Ik Zie Weer Pretjes In Je Ogen”, “1000 Dromen Ver” “Het Voelt Zo Goed Aan” en “De Zon Zal Voor Jou Weer Schijnen Gaan”. Vorig jaar verscheen haar debuutalbum “Voor Een Leven Lang” waarvoor niemand minder dan Peter Koelewijn enkele liedjes schreef en deze samen met Mario Veltman produceerde.

 De verwachtingen rondom de nieuwe single “Amore Mio” zijn hooggespannen en het ziet er naar uit dat deze single de carrière van Yosee naar een volgend niveau zal tillen.

Uiteraard wordt deze release ondersteund met een geweldige videoclip, welke geschoten is door RDV Media.

Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion
Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion

YOSEE – DE ZON ZAL VOOR JOU WEER SCHIJNEN GAAN

(18 april 2014) Na het succes van de single “1 Minuut Nog Voor Een Leven Lang” meldt Yosee zich terug met een zomerse nieuwe single, getiteld “De Zon Zal Voor Jou Weer Schijnen Gaan”. Dit liedje is afkomstig van Yosee’s nieuwe album “Voor Een Leven Lang”. Voor de videoclip trok Yosee naar Duitsland, wat prachtige shots heeft opgeleverd.

De komende periode zal Yosee met grote regelmaat te horen zijn op de radio en in diverse TV programma’s haar opwachting maken. (www.hititmusic.nl)

YOSEE – VOOR EEN LEVEN LANG (ALBUM)

(20 december 2013) “Voor Een Leven Lang” is de titel van het debuutalbum van de uit ’s Hertogenbosch afkomstige zangeres Yosee. Ze scoorde inmiddels succesvolle singles met o.a. “Ik Zie Weer Pretjes In Je Ogen”, “Duizend Dromen Ver”, “Lieg Als Je Kan” “De Zon Die Schijnt Weer In Mijn Hart” en “Het Voelt Zo Goed Aan”. Met haar stem en haar prachtige blonde verschijning laat ze overal een diepe indruk achter.

Zo trok Yosee ook de aandacht van de legendarische zanger/producer/componist Peter Koelewijn. Koelewijn schreef vele hits voor o.a. Bonnie St. Claire, Babe, Ria Valk, Nico Haak, Marga Bult en verkocht miljoenen platen als producer van o.a. Helmut Lotti en Grant & Forsyth. En zelf was Koelewijn als artiest (al dan wel of niet met Zijn Rockets) uiterst succesvol. Wie kent niet de klassiekers als “Kom Van Dat Dak Af”, “Angeline (M’n Blonde Sexmachine)”, “Je Wordt Ouder Papa”, “KL 204 (Als Ik God Was)” en vele anderen.  Met andere woorden: Koelewijn behoeft geen krans.

Dat Peter Koelewijn het schrijven van goede liedjes nog niet is verleerd bewijst hij op een aantal liedjes op het debuutalbum van Yosee. Nadat hij een clipje van haar zag zocht hij haar op via Facebook en bood haar aan om iets voor haar te schrijven. Het resultaat is op het “Voor Een Leven Lang” te horen. Voor de productie tekende Mario Veltman, met hulp van Peter Koelewijn als co-producer. (www.yosee.nl)

Tracklisting:
1. 1000 Dromen Ver
2. Laat Me In Je Leven
3. 1 Minuut Nog Voor Een Leven Lang
4. De Zon Zal Voor Jou Weer Schijnen
5. Alleen Samen
6. Ik Zie weer Pretjes In Je Ogen
7. Lieg Als Je Kan
8. Het Gaat Nooit Over
9. De Zon Die Schijnt weer In Mijn Hart
10. Het Voelt Zo Goed Aan

Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion
Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion

YOSEE – 1 MINUUT NOG VOOR EEN LEVEN LANG

(22 november 2013) Op veler verzoek verschijnt nu eindelijk de single “1 Minuut Nog Voor Een Leven Lang” van de sympathieke zangeres Yosee. Al maanden was dit prachtige en gevoelige liedje bij velen een van de favoriete tracks van Yosee’s onlangs verschenen debuutalbum “Voor Een Leven Lang”. Daarom is er besloten om er nu een single van te maken. Evenals de vorige single is “1 Minuut Nog Voor Een Leven Lang” geschreven door de legendarische producer/componist Peter Koelewijn, die ook samen met Mario Veltman voor productie zorgde. De videoclip draait inmiddels volop op de clipkanalen.

YOSEE – IK ZIE WEER PRETJES IN JE OGEN

(5 november 2012) Het gaat goed met de carrière van Yosee. Ze scoorde inmiddels succesvolle singles met o.a. “Duizend Dromen Ver”, “Lieg Als Je Kan” “De Zon Die Schijnt Weer In Mijn Hart” en “Het Voelt Zo Goed Aan”. Met haar stem en haar prachtige blonde verschijning laat ze overal een diepe indruk achter.

Zo trok Yosee ook de aandacht van de legendarische zanger/producer/componist Peter Koelewijn. Koelewijn schreef vele hits voor o.a. Bonnie St. Claire, Babe, Ria Valk, Nico Haak, Marga Bult en verkocht miljoenen platen als producer van o.a. Helmut Lotti en Grant & Forsyth. En zelf was Koelewijn als artiest (al dan wel of niet met Zijn Rockets) uiterst succesvol. Wie kent niet de klassiekers als “Kom Van Dat Dak Af”, “Angeline (M’n Blonde Sexmachine)”, “Je Wordt Ouder Papa”, “KL 204 (Als Ik God Was)” en vele anderen.  Met andere woorden: Koelewijn behoeft geen krans.

Op zijn 71e is Peter Koelewijn echter het schrijven van goede liedjes nog niet verleerd. Nadat hij een clipje zag van de uit ‘s Hertogenbosch afkomstige zangeres Yosee zocht hij haar op via Facebook en bood haar aan om iets voor haar te schrijven. Inmiddels heeft Peter Koelewijn enkele geweldige songs geschreven voor Yosee’s komende album waarvan de nieuwe single “Ik Zie Weer Pretjes In Je Ogen” het eerste resultaat is. Voor de productie tekende Mario Veltman, met hulp van Peter Koelewijn als co-producer. (www.yosee.nl)

Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion

Meer info over mijn diensten?