Selecteer een pagina

ZUS

ZUS – WAAR IK GA

(3 juni 2016) Met “Waar Ik Ga” presenteert het Schijndelse duo ZUS (bestaande uit de zusjes Bo & Kiki) alweer hun tiende single. De single werd geschreven door Quinn Warmerdam, die eerder al succesvolle liedjes schreef voor ZUS, zoals “Zomerzon”. Voor de productie werd wederom een beroep gedaan op de bekende producer Kees Tel. Het resultaat is een vrolijk zomers liedje welke zich meteen in je hoofd nestelt.

Hiermee zet ZUS een volgende stap in hun carrière, waarmee ze steeds meer terrein winnen. Hun laatste singles waren volop op de radio zenders te horen en in de hitlijsten te vinden, en ZUS beleeft succesvolle optredens door het hele land, waarmee Bo & Kiki steeds meer harten voor zich weten te winnen in Nederland en Vlaanderen.

Redgellmedia produceerde wederom een prachtige videoclip ter ondersteuning van de release van “Waar Ik Ga”, waarmee ZUS ongetwijfeld een prachtige zomer tegemoet zal gaan.

Mannes - sluit ik mijn ogen Casper Janssen Music Promotion
Mannes - sluit ik mijn ogen Casper Janssen Music Promotion

ZUS – RONDJES IN M’N HOOFD

(15 januari 2016) “Rondjes In M’n Hoofd” is de nieuwe single van het sympathieke Schijndelse duo ZUS en de opvolger van de succesvolle single “Superster”. Deze single is geschreven door Colin Heikes en Rutger Kanis. Colin kennen we als de helft van het populaire duo Mike & Colin. De productie lag in handen van de bekende producer Kees Tel.

Stap voor stap lijkt ZUS steeds meer terrein te winnen in Nederland en Vlaanderen. “Rondjes In M’n Hoofd” is alweer de 9e single voor de goedlachse zusjes Bo & Kiki. Met de laatste 2 singles “Zomerzon” en “Superster” wisten de dames vele playlisten en hitlijsten te halen en de populariteit groeit met de dag. De verwachtingen voor “Rondjes In M’n Hoofd” zijn dan ook hooggespannen.

Met een prachtige videoclip (geschoten door Redgellmedia), die de release van “Rondjes In M’n Hoofd” zal ondersteunen lijkt het prille jaar een flitsende start te maken voor ZUS.

ZUS – SUPERSTER

(21 augustus 2015) Het gaat goed met de Brabantse zusjes Bo & Kiki, beter bekend als het duo ZUS. Inmiddels heeft ZUS al enkele succesvolle singles op haar naam staan zoals “Blauwe Hemel” en “Feesten” en ook de single “Zomerzon” was veelvuldig te horen op de Nederlandse en Vlaamse zenders. Daarnaast is ZUS op vele podia’s te bewonderen en maken ze o.a. deel uit van “Sterren On Tour” waarmee ze succesvol door het land touren.

Nu verrast ZUS met de splinternieuwe single “Superster”, geschreven en geproduceerd door topproducer Kees Tel. Deze zal op 30 augustus a.s. op spectaculaire wijze door niemand minder dan Jeromino uitgereikt worden in Schijndel.

Bo & Kiki van ZUS zijn er helemaal klaar voor om “Superster” de komende periode in het land voor te stellen en zullen hun opwachting maken in diverse radio- en TV programma’s. Uiteraard is er een spetterende videoclip gemaakt voor “Superster”.

Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion
Ricado Hanenberg - je vader en moeder - Casper Janssen Music Promotion

ZUS – ZOMERZON

(17 juni 2016) Met “Verboden Liefde” verrast de uit ’s Hertogenbosch afkomstige zangeres Charelle vriend en vijand met een geweldig en hitgevoelig duet met niemand minder dan Franky Falcon. “Verboden Liefde” is een bewerking van het bekende “Duet (Ik Hou Alleen Van Jou)” van Rob de Nijs en Martine, welke door Charelle en Franky Falcon nu in een vrolijk uptempo jasje is gegoten. De tekst werd bewerkt door Marco Meesters.

Charelle en Franky Falcon komen elkaar in het land zeer regelmatig tegen tijdens optredens, en zo ontstond het idee voor een duet.

Charelle wist reeds de aandacht op zich te vestigen met singles als “Hé Jij”, “Waarom Liet Ik Je Gaan”, “Als Je Verliefd Op Een Jongen Bent”, “Ga Nu Maar Je Eigen Gang” en “Het Lijkt Soms Van Een Kant Te Komen” welke veelvuldig te horen waren op de Nederlandstalige radio stations in Nederland en Vlaanderen.

Franky Falcon scoorde al vele hits en vierde afgelopen jaar alweer zijn 25-jarige jubileum. Hij scoorde hits met o.a. “Ik Heb Niemand Nodig”, “Mijn Hoofd Wil Jou Zo Graag Vergeten” en “Mijn Hart Dat Huilt” en heeft diverse albums op zijn naam.

Nu de twee kanjers Charelle en Franky Falcon de krachten gebundeld hebben voor het duet “Verboden Liefde” zijn de verwachtingen dan ook hoog gespannen. De single werd geproduceerd door Sonic Solutions en Manfred Jongenelis verzorgde de accordeonpartijen.

“Verboden Liefde” wordt ondersteund door een prachtige videoclip en de single is te downloaden en te streamen via alle bekende download- en streamings portals. 

Meer info over mijn diensten?